Followers

Monday, January 18, 2016

Tahun 2016



As salam semua,

Hari ni dah 18 Januari 2016. Cepatnya masa berlalu. Mood untuk menulis tah ke laut dalam manatah. Hajat di hati nak kembali menulis. Kenangan utk masa hadapan. Hahaha. Kdg2 boleh rujuk blog sendiri utk tgk tempat makan ke etc. harap2 2016 memberi sinar baru. 

Penghujung 2015 saya mc 23 h + 5 H disebabkan retak pada ibu jari kaki kanan. Kalau tanya camne boleh terjadi. Ermm itulah namanya malang. Merasa la mc lamaaaaa haha nk merasa mc 3 bulan tak tahu bila. Dapatlah 2 kg naik dlm masa 1 bulan tu. Hikhikhik.


Thn 2016 diuji dengan Annur kena sakit mata ( kita suma sakit muntot)  dari sabtu 9 Jan sampailah ke hari ni masih belum ok. dah ke Klinik Pakar pun. Hari ni suami pula kena sakit mata ( kita suma sakit muntot) dpt mc 3 hari.  saya pula kena demam virus, ulser dlm tekak dan terkini batuk-batuk-batuk-batuk-batuk sampai semput, sakit dada. mcm2 petua dah try, tggu baik je la. Insya Allah.


mata anak bertuah :)


oklah nanti sambung lain. sejak tak sihat ni bawa bekal p opis. ala2 bento gak hihihi. tp nasi putih + sup ayam je pun. pastu air asam jawa (harap@ legalah batuk ni). Nangka + garam ( petua utk hilangkan batuk) .. kira lengkap gak la bento SMT hari ni.

ok babai! 

2 comments:

Qaseh Suhaida said...

Semoga cepat sembuh

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails