Followers

Friday, August 22, 2014

26 Syawal





As salam....

Just nak bgtau.. lepas raya ni berat badan dah naik 2 kg.. ramai yg tego nmpk berisi sgt ...huwaaaaa rasa dah makan sket tp ttplah naik gak badan. hadoiiiiii panjang sket... bukan salah sesiapa, salah diri sendiri. mmg tak bersenam langsung.
 
 ni lagi la tak boleh nak bsenam sebabnya pada 4 ogos 2014 saya terjatuh tangga. kalau orang tanya mcm mana bleh jatuh.. entahlah..saya tak pasti. rasa seperti kaki ditarik ke bawah. maybe tgh khayal pada masa tu... dah jam 1 time tu. nasib tak terduduk/tertoggeng/terlentang etc kalau tak..... mcm mana la pinggang & pinggul... malang tak berbau kan.... now dah beransur pulih. tggl lagi saraf tak ok lg.. tisu mcm dah ok. Doktor kata cedera tang  saraf & tisu. now dah start buat fisio di hospital Sg. Buloh. apa pun al-hamdulillah ujian lepas raya Allah nak bagi.... sihat pun ujian dari Allah juga.. maka MC lah saya selama 2 weeks. Doktor suh pakai tongkat utk elak tisu lg koyak.. hehehe x kuasaaaaa... xpe kita jalan slow2 jer. ok enough pasal kaki ku. 

tak bawaa kabel plak... klu tak bleh transfer pic..hehehe

nanti sambung cerita ... nak p makan2 (2nd round) di seksyen lain.... mcm2 makanan ada hihihi...




Related Posts with Thumbnails