Followers

Tuesday, February 18, 2014

Petua yang baru saya dpt bg melegakan BATUK

Cepatnya masa berlalu....

rasa canggung nak update blog hehehehe... kdg2 dah log on tp idea terus hilang atau rasa kosong, byk luahan rasa tp tak dpt nak dikongsikan, hahaha geramm but what to do? hadap je la... saya bukan muda nak emo2 cam dulu2 hekhekhek now time to muhasabah diri .. kan kan kan kena byk lihat diri sendiri sebelum menunding jari.. ...now time perbetulkan diri... ewahh sejak2 rajin duduk di kaunter opis ni rasa makin penyabar plak.... miahahahaha

Saya kurang sihat sejak akhir2 ni but now dah bertambah sihat...almost 2 weeks demam, bengkak tekak & batuk... sampai tak tahu nak makan ubat apa lagi..

Now - Mak tok & Annur dah tunjukkan tanda2 tak sihat, hari ni Annur tak ke sekolah keb & agama

sebenarnya nak kongsikan Petua untuk Melegakan Batuk

Nangka ( tak kira nangka madu or kampung ) perap ngan garam 
sekali makan 3 ulas ..jgn lupa selawat...

ulang tiap kali batuk teruk ...

petua dari bos saya... insya-Allah berkesan :) agaknya beliau pun stress dgr saya batuk non-stop bila tiba gatai tekak..


3 comments:

the legend said...

caya la, lama tak update nie... selamat kembali ke dunia penulisan online

Anonymous said...

Newer technologies are continuously depleting older versions
in the same product category. Walker speaks of the man highly with
respect and honor, and even admits that he is biased to the man, meaning right away when he heard
Konrad was in Dubai, he had a tendency to give the man generous
thoughts right off the bat. It's not exactly the most fraudulently standard or "pleasantly optimistic" one, particularly for most who believe they're ready to meet the Lord
(Amos 5:18-27); but you can mockingly curse it all you want,
now that I'm delivering it, and YOU are therefore ceasing to be MY problem.


Feel free to surf to my blog post; Business Storage

Anonymous said...

Hello, everything is going well here and ofcourse
every one is sharing information, that's truly excellent, keep up writing.


Have a look at my website :: Yamaha Atv Parts And Accessories

Related Posts with Thumbnails