Followers

Tuesday, February 18, 2014

Petua yang baru saya dpt bg melegakan BATUK

Cepatnya masa berlalu....

rasa canggung nak update blog hehehehe... kdg2 dah log on tp idea terus hilang atau rasa kosong, byk luahan rasa tp tak dpt nak dikongsikan, hahaha geramm but what to do? hadap je la... saya bukan muda nak emo2 cam dulu2 hekhekhek now time to muhasabah diri .. kan kan kan kena byk lihat diri sendiri sebelum menunding jari.. ...now time perbetulkan diri... ewahh sejak2 rajin duduk di kaunter opis ni rasa makin penyabar plak.... miahahahaha

Saya kurang sihat sejak akhir2 ni but now dah bertambah sihat...almost 2 weeks demam, bengkak tekak & batuk... sampai tak tahu nak makan ubat apa lagi..

Now - Mak tok & Annur dah tunjukkan tanda2 tak sihat, hari ni Annur tak ke sekolah keb & agama

sebenarnya nak kongsikan Petua untuk Melegakan Batuk

Nangka ( tak kira nangka madu or kampung ) perap ngan garam 
sekali makan 3 ulas ..jgn lupa selawat...

ulang tiap kali batuk teruk ...

petua dari bos saya... insya-Allah berkesan :) agaknya beliau pun stress dgr saya batuk non-stop bila tiba gatai tekak..


Related Posts with Thumbnails