Followers

Monday, September 23, 2013

cerita saya


salam semua


lama betul saya tak menulis, mood menulis mmg dah lama takde ..nak tutup blog ni sayang plak :( 
al-hamdulillah kehidupan kami sekeluarga masih seperti thn lepas..hahaha masih belum ada tanda2 nak menambah ahli keluarga baharu :) annur kekal sebagai anak tunggal setakat hari ini... lain2 hal macam biasa, seperti dulu2 juga... cerita hal kerja ermm bulan sepuluh ni saya akan tukar ke seksyen lain, sedihnya nak tinggalkan tempat sekarang ni..dah mesra ngan staff seksyen ni... lepas ni saya akan byk berada di kaunter dewan penyelidikan di Arkib Negara Malaysia ... saya ditukarkan ke seksyen rujukan dan akses ..tak apalah terima dgn hati terbuka, boleh belaja banyak benda2 baru :) 

oklah sampai di sini saja...nanti bila2 free sambung lagi cerita :)


muahhhhhhhhhh

 


Related Posts with Thumbnails