Followers

Tuesday, October 02, 2012

cerita september




salam semua, 

dah masuk oktober phewww cepat je masa berlalukan :)
nk buat ringkasan cerita bulan septemberlah,

awal sept dlm jemputan besday bash yg dah btahun2 kami x join hihihi ada je program lain masa tu..ermm mmg xde rezekikan. kebetulan time hirda ajak mmg km free...sekali, pagi ke ptg sebelum p besday bash sepupu2 kol, nk dtg beraya katanya... set time kol 6 ptg.. hahaha tetamu dah smp tuan rumah blum blk2 lagi.. mujur ada mak tok..penyelamat betul :)
 
sementara majlis nk mula.. cik annur buat loqlak dia,
hirda, lawa botol air tu, ceria jer...


motif? tidak diketahui...

iskh iskh iskh

dah potong kek..cik annur tidak memberikan kerjasama utk join acara lepas potong kek, pasal dia dok aim nk ke playground kt luar tu...

lepas salam2 semua, dekat2 kol 6 gak km gerak.. hari tu hari yg panjang pasal tghari tu km p 2 buah rumah jiran yg buat open house sempena raya..sengkak okeh...


memperkenalkan "haiwan peliharaan" cik annur & en abu! 
beli masa umur 1 bulan [tokei kedai tu kata] beli pada 31/08/2012
nama omputih Tom & Jerry, nama melayu Jeri & Jemi
sgt nakal 2 ekor ni..lawak, tgklah siap tido terlentang lg akibat kekeyangan now depa dah dpt rumah baru 3 tingkat uolls! siap ada pasir utk mandi..bukan main suka bgolek dlm pasir depa ni..

 19/09/2012 ada CEO Forum kt BTS.. otw nk p usher VVIP, terjumpa nabil & wife, terus ajak dia bergambar. depa ni baik sgt2....hehe

ada gak suami isteri ni...hehe ok bgambar lagi

geng bookstall & "dayang2" VIP/VVIP

overall event kali ni best, maybe sebab sy dpt tugas baru ..haha tp sy x sanggup dah rasanya nk jadi usher2 ni..stage usher lg...x pernah dibuat oleh sy dan juga ianya x sesuai dgn jiwa "remaja purba" sy


cerita hal "sekolah" pulak, sem ni kompom sy mmg ambil 4 subjek. Competitive Intelligence, User Needs & User Studies , Corporate Taxonomy & Research Project in Knowledge Management  total:15 jam kredit... phewwww insya-Allah ini last/final sem utk dptkan master :)

tp nk gak bgtau ni...sebenarnya amat/sgt/sungguh stress! tiap kali ada kelas rasa cam nk demam, tetiba je... nak senang bukan senangkan...





1 comment:

rahmat ekamatra - ya badratim said...

wah glamernya org kat luaq dewan tu...buleh buat pistol tu hahhh..

syoknya.

Related Posts with Thumbnails