Followers

Thursday, August 02, 2012

www.sehelaibaju.com


salam semua,
jom kita beramal dgn membelikan baju raya utk anak2 yatim & asnaf diseluruh Malaysia. Al-hamdulillah setakat ini saya & kawan2 sudah berjaya membeli lebih kurang 50 pasang baju kurung & baju melayu utk anak2 ini melalui duit yang kami dapat daripada sumbangan rakan2 di PLF serta vendors dan juga sedara-mara staff PLF syukur sgt2 kerana kak siti hajar sudi menjemput saya utk menyertai team sehelai baju buat menyapu si air mata. tahun ini merupakan tahun ke 3 xtvt ini dijalankan. kawan-kawan boleh layari laman web INI utk keterangan lanjut. boleh juga cari team ni di FB taip je Sehelaibaju.com  :)



www.sehelaibaju.com






rezeki anak-anak yatim & asnaf :)

4 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sue, kalo nak bagi baju kurung kita yang dah tak muat leh ke?masih shantek2 lagik...ke nak yang baru je?

the legend said...

kat shah alam rupanya, dekat la dengan rumah aku tu... oooooooooooooooooooo elok bebenor le tu

StingRay said...

Web dia tak boleb buka.Ada virus.

StingRay said...

Antivirus kat sini block.Ada malware.Hehehe.

Related Posts with Thumbnails