Followers

Wednesday, July 18, 2012

si tukang cat



salam semua,

cerita bulan lepas hehehe biasalah angin rajin baru masuk tubuh rajin la menulis... dulu acu dok dalam bilik cik annur, bila acu dah kawen & dok umah sendiri, cik annur dpt semula bilik dia. makanya nak suh dia smgt dok dlm blk sendiri, gigih la dua beranak ni p kedai cat & mengecat bilik. bantai aje lah si ayah ikut je apa anak nak.. jadilah bilik dia oren + pink ermmmm boleh la...so langsir mmg kena warna putih kalau x, terlebih ceria bilik budak ni.. hehehe tp lupa plak nk tunjuk bilik yg dah siap bertukar wajah... nanti2lah tepek kalau ingat & kalau rajin! yg pasti mama gak kena cuci bersih kerja dua beranak ni...haihhhh tu yg geram!


 iye-iye je kan? xde maknanya...budak ni main air je lebih! bila tiba nak basuh berus etc

asyik cat kt tempat yg sama je hehehe tektik org "rajin"







3 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

rajinnya dia mengecat, kita kalo bab ngecat ni mmg tak reti, naik lenguh tangan...annur tak request colour pink ke?

Zana Md Nordin said...

harus ler dia excited ko time mengecat tu
cat bilik dia..
wei..pandai gark si annur pilih kaler...
colour block gitew....

* Kak Ain * said...

Selamat berpuasa, Sue :)

Related Posts with Thumbnails