Followers

Tuesday, July 17, 2012

goyang buntot


 "blogspot ni ngek ke apa, gambar sebenar elok je, masuk kt blog terus x betul jadinya... ermm klu ok nanti saya masukkan semula molek2 ..."

 goyang buntot sket baru jalan!

hahahaha mmg naik benda ni camtu, klu dah jalan baru gerakkan kaki ala2 main kasut roda tu... org tua pun buleh naik, tp gerak sket2 atau pelan je la, pasal org tua berat...klu org tua yg ringan rasa laju gak hahaha x dpt nak pastikan pasal dlm umah kami org tua yg ada semuanya berat... cer korang google power wing scooter, syok gak menatang ni, sampai naik pening nengok cik annur goyang buntot dlm rumah ahahahaha 


4 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya maryam punyer scooter, balqis now request roller blade (eh betul ke eja) plak...mana nak cari ek ingat nak beli yang roda lekat kat kasut tu je...

Zana Md Nordin said...

ooooooo
memang kena goyang montot dulu erkkk.....
baru aku tahu...ha ha ha....
sure lepas nie....pinggul cik annur kalah JLO....phewwitt...

abahsofea said...

aku pening tengok gambar nie sue..haha

amien7 said...

Kalo blogspot dah gila, convert ke wordpress la.. kui kui kui...

Related Posts with Thumbnails