Followers

Friday, July 27, 2012

free violin lessons


jumaat sehari sebelum puasa ari tu kami bawa annur ke kelas biola, kelas percuma ni mmg diberikan oleh pusat perkembangan minda yg kami pergi ni, kita boleh pilih nak ambil kelas apa mengikut minat anak kita ..bukan apa, kasi dia berani sket bila berhadapan org.. annur ni ikut mood sket, cikgu2 kt sana kata bleh try kelas drama tp cam ermm rasa nanti annur bleh berdrama xde suara je kot.. wakakaka tanya kelas art xde la plak.. saja suka2 kasi dia bergaul ngan kawan2 lain jugak... annur klu kena gaya sgt la friendly kdg2 mmg sampai sudah x bckp ngan org, pastu selalu la kena cubit ngan kawan, kena tolak la, dia ni jenis takut2 so la ni km nak tlg dia bina keyakinan diri, jenuh dah ajar dia balas semula kalau org buat dia hahaha... harap2 annur ok la nanti kan... thn depan nak masuk darjah 1 dah... ni dok lembik x tentu pasal lg.. ngan mama, ayah & mak tok bukan main berani dia bab menjawab ni..klu ngan mama & ayah buat dia marah selamber je dia cubit kami, tp ngan kawan2..ermmm menikus! 

Annur cam berminat lepas mengikuti trial class ni, tp mak pak dia belum daftar pun lagi pasal nak kasi cik annur fikir betul2... lg pun la ni bulan posa apa2 pun tggu lepas raya la klu dia masih nak p kelas biola ni tp dlm hati ni dok risau gak kang dah daftar suma, beli biola seketul dia buat perangai x mo p kelas ni camne? hahaha bukan murah biola ni iskhhh tgklah camne klu dia buat perangai mama "cium" ketat2 miahahaha jaga2lah kamo wahai anakku!

 annur kata syok tp lenguh dagu dia nk kepit biola

sebenarnya dah lama dia nak join kelas biola ni, tp mama & ayah cam malas nk p carikan tempat... ni semua pengaruh tibi lah... dia dok berangan nak main biola gak... ok lah kut cikgu pun kata biola lbh senang daripada gitar & piono, biola ada 4 tali jer.. hihihi 

 
 cikgu tgh ajar nak gesek biola

masa ni cik annur tgh blajar nk kuatkan dan perlahankan bunyi bila gesek biola


ada la buat video time dia gesek tu, ok gak la, ada nada tinggi rendahnya tpppppppppppppp video tu hilang plakkkkkkkk eee geram betul... layan gambo je la






2 comments:

Nana said...

salam,,
awk, pernah operate kelenjar bawah ketiak tu yea..
so lepas operate bape lama amek masa nak elok yea?

Jasfyra said...

pandainya annur..pasni leh mainkn lagu tok acik jura

cantik ar rambut annur sue..dah panjang

Related Posts with Thumbnails