Followers

Monday, April 23, 2012

mandi laut @ port dickson


 as salam
nk gak tulis cerita ni... sabtu 14/04/2012 lepas km semua ikut en abu p opis . opis en abu @ klang, tetiba rasa nak p pantai! akekeke, baju spare mmg km selalu bawa, manalah taukan kut2 jadi camni...akekeke so terus ke PD kami, eh mula2 ingat nk p morib jer errrr sebelum tu makan nasi lauk asam pedas yg popular kt klang, jgn tanya celah mana, sy tatau! makan ajer... acu amir yg tunjukkan kedai tu oklah sedap rasanya. tetiba tayar kereta plak pancit... ingat kan x jadi dah, sekali semua on gak... hehe cam biasa yg p en abu, saya, mak tok, acu & cik annur. kami sampai PD kol 4.30 ptg klu x silap, kuar rumah dari pagi tu...p ikut jgn biasa...blk ikut hiway.

 acu beli suar kt PD, degil x mo bawa pakaian lebih. acu, en abu & annur je yg mandi. saya & mak tok lepak2 makan buah potong, mkn kfc akekekeke angin plak kuat...mmg sedap la, klu dpt membuta lg best..hehehe

dah puas mandi, depa ni main pasir plak, siap bw blk batu & kulit kerang 
tiap kali p mandi-manda beli pelampung, pastu lupa nak tgglkan dlm kereta, beli lg..ermmm tp kali ni mlm tu gak pecah, rugi rm13! budak bertuah ni melompat2 atas pelampung, hah pecah terus lari nyorok bawah meja....takut kena marah punya pasal

  tiap kali p PD kami mandi kt area sini :) senang pasal dekat ngan surau & toilet....selesa gitu, tempat mkn pun byk, gerai jual2 pakaian pun byk ... ala depan tu ada kereta kuda tu klu x silap cam dataran tu...sowi ai tatau nama penuh tempat ni ...hehehe



p blk hari jer, kami jarang tido kt sesuatu tmpt, save budget katanya! 
jadilah janji bleh bawa anak mandi laut :) jalan2 sket2..








autopublish

1 comment:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

haa sama la sue, setiap kali pi mandi laut ke mandi pool ke, mesti kene beli pelampung.. sebab kes malas bawak..

seronok betul maryam main pasir dengan ayah dia..

Related Posts with Thumbnails