Followers

Thursday, April 12, 2012

macam-macam

cik annur makan gula2 tatau nk buang pembalut kt mana, masukkan kt celah jam ayahnya. 
ermm bagus punya anak!  ayah plak jenis melayan, anak buat apa pun x kisah. tgh tgk berita anak panjat2 seolah-olah ayahnya papan gelongsor/tangga pun dia bleh rileks jer.. xde marah ke apa haihh klu mama, dan2 tu gak berTUKAR!  pasal tu agaknya cik annur sgt rapat ngan ayah dia... klu buat salah ngan ayah, laju je minta maaf, klu ngan mama huh kem salam... xpe2 nak lepas geram kt cik annur senang je, jilat je dia sket, kompom dia melalak cam kena dera...hek hek hek puas hati tau dgr dia nangis gitu... pastu lari laju2 ....miahahahaha





4 comments:

musang hitam said...

bagus jugak tu, bagi ja dia menangih kuat-kuat, baru dia tau nanti. nak kena tu buang sampah kat tempat sempit. atau ambek balik boh kat dalam beg dia pulak.

wanie said...

hehehe...annur takut kena jilat ye...mama dia pulak sure kuat menyakat kan...hehehe

sang algojo said...

apa kata ikat tangan dan kaki dia kat kaki meja, dan try jilat kat dia, mesti dia menjerit sekuat-kuatnya...

ambek gambor sekali.. heheheheehehe pastu post dalam blog, mesti ramai org komen ni...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ha ha ha...kelako la cik Annur ni...tak nak bagi sepah kete ek...bijak2

Related Posts with Thumbnails