Followers

Tuesday, April 24, 2012

kelas pokwi; matapelajaran data mining



 kelas setiap khamis kol 6.30ptg - 10.00mlm 

subject ni susah sebenarnya, tapi disebabkan lecturer baik maka tiap kali masuk kelas x la rasa stress sgt... cer bayangkan dah la subject susah, kelas lama plak tu... bayangkan plak  kalau lecturer x mesra alam, kompom tiap2 kali kelas rasa nak ponteng.... dpt lecturer baik camni pun saya ngantuk tiap kali masuk kelas... akekekeke 


tgh berbincang nak buat latihan menggunakan Clementine 
Nad, Doo & Syia

 smgt nk buat tapi x ingat step la plak! 
en safawi a.k.a pokwie dtg menyelamat ahahaha 

 betapa kusyuknya pokwie sampai x perasan saya snap pic ni..keh keh keh


 sem ni semua pun best ! al-hamdulillah :) mggu ni xde kelas 1 week, cuti pertengah sem katanya, tapi still kena p kerja lain la kalau full time kan...syoknyaaa...

4 comments:

lieyalatif said...

konpem kalo aku dikalangan2 korang tu sue aku dah tetdo hahaahahah....kagum aku ngna org yg smabung belajar nie...siang keje, mlm lak ade kelas....tabik spring ko!

Anonymous said...

suka sgt2 pokwi!!! dia best kan sue walaupun kdg terkujat sket bila dia bercakap kasar.haha

kenal en.juwahir?nantoks......

zuera-jasfyra.blogspot.com-

geng pokwi dulu-dulu said...

biasa la lieya, inilah master suhana.. lepas ni kena panggei dia Master.... macam dalam cherita sarjan hassan la plak... master jepun.

pokwi ni suka berniaga, memang berniaga ayaq ais bulan puasa kat shah alam..

kena panggei dia dr safawi abd rahman....

MOLY said...

salam

nak tanya ada contact number pokwi tak? saya ex student dia. try call hp dia tak dapat, tatau la kalau dah tukar number.

mintak nanti emailkan saya phone number dia kalau ada di mylil_elmo@Yahoo.com

terima kasih
:)

Related Posts with Thumbnails