Followers

Thursday, March 22, 2012

stoberi coklat yang ...

 stoberi cklat yg tak menjadi.. haihh camne nak buat ye? ni fav cik annur tp mama dia x reti2 lg nak buat cam yg kite beli tu! ermmm kali ni cairkan coklat cadbury tp x jadi gak ..sebelum ni guna coklat masakan pun sama... ermm kena cuba lagi ni...

last2 potong2 camni, mkn cicah ngan coklat tu je ahahaha


6 comments:

lieyalatif said...

ko ni sue kijam!! buat aku terliur jek tau.....sedapnye lahai masam2 manis2 cekelat tu kan huhuhu

aku pun tak sure, tapi coklat tu kene pekat kan, then baru die akan melekat sticky pada strawbery tu kan....aku suke madu lagi kooo....sedapnye lahai sueeeee oi!

Ina naim said...

ala lieya nie, tak kuat iman la, macam mana nie...

beli ja coklat van houten tu,

nifalnin... said...

ni yg buat aku x sabar nak pi CH ni... akan ku borong ladang eh, buah stoberi kat sana....

ha ha ha...

Jasfyra said...

aku tanya akak yg buat stoberi coklat tu.dia ckp, lps ko celup dlm coklat, ko kena celup dlm air sejuk.nnti coklat tu melekat cantik.ko try la sue,mana tau menjadi.aku lom try lg..hehe

♥Cik Puan♥ said...

cedapnyer

wan sharmila said...

cik puan ni,

mengidam ke?

Related Posts with Thumbnails