Followers

Friday, March 30, 2012

malas

 salam semua :) sunyi je blog ni kan...
 
pasalnya,
 
 tak ada apa nak di mengarutkan, tak ada apa gambar nak di kongsikan. semuanya seperti biasa, rutin yang biasa. bangun kol 5.30 pagi buat benda2 yg perlu dibuat sebelum pergi kerja, kol 6.30-6.35 pagi keluar rumah, bawa kereta 60-90 km/sj ( saya dah x merempit now, bosan hari2 lalu jalan yg sama...akekeke so rileks2 kt lorong kenderaan berat, bas ke lcct @ bas akspress lg laju dari saya ) sampai opis kol 7.35-7.40 pagi bergantung kepada t.light kt pjaya ni... buat air kopi pastu bfast sorang sambil hadap komputer.. pastu etc etc etc, kalau hari ada kelas kol 5 tepat terus cabut  kelas..kol 5.45-6.00 ptg baru sampai puncak perdana... tot tet tot tet kelas habis paling awal kol 9.30 x pun kol 10.00 mlm ...huhuhu itulah dia rutin senin- jumaat sampaikan tatau apa ke halnya yg berlaku di kawasan kejiranan... rupanya baru tahu jiran atas punya ayah & ibu meninggal selang 7 hari... YA Allah sedih mendengarnya... tu pun nasib baik en suami sembang2 dengan en laki jiran tu... pastu rupanya ada 2 org anak jiran yg masuk wad akibat denggi.. owh, ada gak jiran blok lain dah bersalin, x cukup bulan katanya, cepat2 kuat ye baby bleh balik rumah, sian kt mama tggu lama nk dpt awak :) oklah kena stop dulu dah kol 8 pagi...hari ni punch kol 7.44 pagi, paling lewat utk minggu ini...

3 comments:

lieyalatif said...

alah ko...lebih kurang aku jugak jadual ko ni sue...cume tak gi kelas tu takde laa ekekeekk....tu aku kagum ngan mak2 yg sambung belajar mcm ko nie...tabik spring laaa!!

Anonymous said...

tu belum baca cerita bapak sambung study tu beb.

S. Manikvasagam said...

aku rasa la, hang kena wujudkan satu kelab penduduk la kat situ... pakat dgn jiran-jiran .. buat kelab ka?

kalau ada apa-apa buleh jugak tahu hal jiran-jiran, cakap kat depa, ini bukan bizi bodi, tapi kita jaga kebajikan kawan-kawan,

kalau ada meninggal, buleh kita tolong uruskan ka? baca Yaasin semua tu, buat tahlil...

kalau sakit, buleh tolong jenguk kat hospital ka?...

jiran-jiran la yang akan tolong dulu berbanding dgn sedare-mare...

apa kata survey? ok tak?

Related Posts with Thumbnails