Followers

Tuesday, January 10, 2012

dah tak ada kerja agaknya budak ni


ni lah kerja dia klu dah bosan tgk tibi, amik tudung saji buh "anak" dia....dia plak amik kelambu time dia baby 5 ++ tahun lepas ... main la "korang" diam2 kt hujung sana.dah berpeluh2 nanti retilah dia keluar :) pastu ngacau bff dia semula iaitu en abu.... 
LOL LOL LOL








3 comments:

juliana said...

apa macam en abu buat oral history kat north port semalam?

Zana Nordin said...

dia boring lerrr tu sue...

the legend said...

boring ke camtu, muka dia hepi ja,

Related Posts with Thumbnails