Followers

Monday, January 30, 2012

CHIPMUNKS

salam semua,

antara koleksi chipmunks daripada McD yg cik annur ada. Ada yang kami beli sendiri, tp byknya  "seseorang" yg berikan. makaseh ye awak! ;)n3 ni khas buat awak... hehe x rugi tau awak kasi chipmunks ni kt cik annur, ni dia susun & snap pic sendiri, mama dia x yah suruh pun tgk2 dah ada dlm kamera dah... dia kalo dpt pegang hp/kamera mmg mcm2 gambo la yg ada, baguskan byk modal mama dia nak hapdet blog... ahahaha. tp kdg2 gambo x senonoh pun ada gak... ada ke patut dia bantai amik gambo pusat dia...eeeee x sopan betul! gambo lubang hidung pun byk...muahahahaha x sanggup nak tayang..ada la simpan gak sket2 gambo tu, kut besar nanti bleh tunjuk kt cik annur... biar dia malu2 kucen nanti :P

macam2 pesen cik annur susun chipmunks dia hehe nampak cute la plak... sayang betoi dia ngan koleksi yg ini.... bila dia dah puad main ngan chipmunks ni, semua masuk ke akuarium kosong (yg dah xde ikan tu) situlah tempat simpan chipmunks ni... xde la sepah merata2 kan...

 cutekan... cam kembar plak chipmunks ni... kdg2 cik annur buh dlm stroller anak patung dia, pastu tolak keliling rumah. hehehe lawak je tgk. cik annur mmg minat ngan benda camni... la ni dok berkira ngan "cik adik" & "cik abang" dia plak.... ermm macam2, cer suh dia baca buku byk alasan dia tau... dan2 time tu ngantok... 







glitter-graphics.com

No comments:

Related Posts with Thumbnails