Followers

Wednesday, December 21, 2011

gajet baru yg best giler!

 salam semua, 

lama saya x hapdet bukan? ermmm len kali kite cerita ...buat masa ni mmg betul2 x senang duduk. smlm saya pergi LENO beli brg sket... pastu perasan dlm katalog LENO ada gajet nih..ngeh ngeh ngeh.. nama dia APPLE SLICER ada pernah baca blog sapa tah dia beli gajet ni kt IKEA, ermm semata2 nak beli gajet ni nak ke sana mmg x la...kang benda lain sama saya usung.... bila tgk je gajet ni kt blog tu terus dok fikir nakkkkkkkkkk gak! hihihi tah apa2 je kan? so alang2 smlm dah ada benda ni kt LENO...beli je la, bukan mahal pun RM 5.31 setelah dpt 10% diskaun.  kalau x rega dia RM5.90 ikut kt katalog ermm kira murah ler tu kan.....

tarraaaaaaaa ala gambar gegar plak! x pe gambar kt bawah kite kasi test!


buah apple xde...buah lai pun boleh lah. ni dia gambar dari sisi, cik annur yg snap! dia sgt teruja ngan gajet baru mama dia nih...anak dara, biasa ler kan?

x puas hati lagi...kita amik gambar dari pemandangan atas plak....


 
ok last pic nak tayang gambar cik annur ngan gajet baru mama & buah la, semua org hepi nak rasa buah lai ni...ahaha padahal teruja hasil potongan buah ni kan....ermm macam2 la korang nih. 

LENO skrg dah ada mcm2 produk, dah ala2 COSWAY plak... i likeee hihihi pastu LENO selalu buat WHsale, mmg murah giler sepasang kasut rm9.90 dua pasang rm15 jer..x ke giler rasa nak beli semua...miahahaha... sekian, dari duta LENO x bertauliah!




ok babai! jumpa lagi di lain n3.


 

5 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantik la sue, camne gaya buatnya?

Zana Nordin said...

uihs...nak kena cari nieeeeee

onniesham said...

aku ada bnda ni...tp IKEA punya... sgt senang nk potong buah.. skali zappp je...hehehe

AMieN~7 said...

Namanya apple slicer, tapi dok potong buah lai.

memang penyalahgunaan gadjet betui hang nih.. hahaha....

-Sharleenz- said...

menarik ar gadjet ni... nak carik jugak la senang nak belah buah kan... hehe

Related Posts with Thumbnails