Followers

Thursday, December 22, 2011

cerita ptg semalam



dalam kelas MKM 750 ( KM strategies & tools )

ni muka lega kami lepas group kami present case study dalam subject MKM 750 ( SYIA, ANIS, SMT & AYEE) dah ler semalam batuk saya menjadi2 bikin panik ajer.. saya ni tiap kali kena buat presentation mmg darah gemuruh menyerang.... hoiii tasuke benar! pastu smlm sakit kepala teruk gak tu yg botol vicks pun masuk sekali dlm pic nih... ermm syukur sgt2 dpt kawan2 yg best. derang sgt memahami... harap derang x serik la geng ngan saya kan... (ANIS & AYEE dah last sem...sonoknya dah nak selesai master dah, saya & syia ada lg 2 sem ... insya-Allah )

mlm ni satu lg presentation T_________T' dan yg "paling best" syia & saya je yg present malam ni... group lain dah present ahad & senin baru2 ni...km ada test time tu so x dpt nak join huhuhu nak nangisssssssssss minta2 semuanya elok2 saje... Amin.






4 comments:

lieyalatif said...

congrats beb!

eh...aku pun same la sue, kalokene bercakap depan org ramai sure datang darah gemuruh tu...dari zaman belajar sampai skrang tak penah ilang penyakit tu ekeekekeke....

syia said...

chaiyOK along.. lagi sikit nk habis dh sem ni

Anonymous said...

lieya,

semua org akan jadi camgitu, tapi kalau dah tugas kena buat benda tu, mau tak mau kena buat jugak, lama kelamaan akan ok... niat ja kat Tuhan, InsyaAllah akan ada jalan yang akan Tuhan bantu.

nina karina said...

patut la aku nampak vicks vaporub...

depa semua nie dah kerja ka? atau full time study?

Related Posts with Thumbnails