Followers

Monday, December 26, 2011

xtvt ahad & isnin cik annur & keluarga




 carita penuh kendian ye... mama cik annur bz ngan "kerja sekolah" ahahaha jalan pun nak jalan ....kerja sekolah pun nak kena siapkan juge... nextweek bleh hip hip horeyyy cuti sem pun bermula!




ahad - cameron highland
isnin - bukit tinggi  (colmar tropicale & rabbit park) 



ni namanya jalan2 cari pasal... giler ahh akekeke

Thursday, December 22, 2011

cerita ptg semalam



dalam kelas MKM 750 ( KM strategies & tools )

ni muka lega kami lepas group kami present case study dalam subject MKM 750 ( SYIA, ANIS, SMT & AYEE) dah ler semalam batuk saya menjadi2 bikin panik ajer.. saya ni tiap kali kena buat presentation mmg darah gemuruh menyerang.... hoiii tasuke benar! pastu smlm sakit kepala teruk gak tu yg botol vicks pun masuk sekali dlm pic nih... ermm syukur sgt2 dpt kawan2 yg best. derang sgt memahami... harap derang x serik la geng ngan saya kan... (ANIS & AYEE dah last sem...sonoknya dah nak selesai master dah, saya & syia ada lg 2 sem ... insya-Allah )

mlm ni satu lg presentation T_________T' dan yg "paling best" syia & saya je yg present malam ni... group lain dah present ahad & senin baru2 ni...km ada test time tu so x dpt nak join huhuhu nak nangisssssssssss minta2 semuanya elok2 saje... Amin.






Wednesday, December 21, 2011

gajet baru yg best giler!

 salam semua, 

lama saya x hapdet bukan? ermmm len kali kite cerita ...buat masa ni mmg betul2 x senang duduk. smlm saya pergi LENO beli brg sket... pastu perasan dlm katalog LENO ada gajet nih..ngeh ngeh ngeh.. nama dia APPLE SLICER ada pernah baca blog sapa tah dia beli gajet ni kt IKEA, ermm semata2 nak beli gajet ni nak ke sana mmg x la...kang benda lain sama saya usung.... bila tgk je gajet ni kt blog tu terus dok fikir nakkkkkkkkkk gak! hihihi tah apa2 je kan? so alang2 smlm dah ada benda ni kt LENO...beli je la, bukan mahal pun RM 5.31 setelah dpt 10% diskaun.  kalau x rega dia RM5.90 ikut kt katalog ermm kira murah ler tu kan.....

tarraaaaaaaa ala gambar gegar plak! x pe gambar kt bawah kite kasi test!


buah apple xde...buah lai pun boleh lah. ni dia gambar dari sisi, cik annur yg snap! dia sgt teruja ngan gajet baru mama dia nih...anak dara, biasa ler kan?

x puas hati lagi...kita amik gambar dari pemandangan atas plak....


 
ok last pic nak tayang gambar cik annur ngan gajet baru mama & buah la, semua org hepi nak rasa buah lai ni...ahaha padahal teruja hasil potongan buah ni kan....ermm macam2 la korang nih. 

LENO skrg dah ada mcm2 produk, dah ala2 COSWAY plak... i likeee hihihi pastu LENO selalu buat WHsale, mmg murah giler sepasang kasut rm9.90 dua pasang rm15 jer..x ke giler rasa nak beli semua...miahahaha... sekian, dari duta LENO x bertauliah!




ok babai! jumpa lagi di lain n3.


 

Thursday, December 15, 2011

15/12/2011


salam semua,

hari ini genap 5 thn saya bekerja di sini! hehehe x sangka  saya akan berada di sini selama ini, ingatkan setaun dua aje. apa pun Al-hamdulillah syukur sgt2 kerana dpt peluang bekerja kt sini. dpt merasa mcm2 pengalaman yg selalu buat saya rasa stress sgt2  yg penting kenangan manis byk pada yg masam, masin atau pahit :) saya gembira kerana berada di sini....
pic setelah 5 thn di sini! makin sihatkan?
akekeke dlm 5 thn ni naik dekat 20kg ...membuktikan betapa hepinya saya kt sini kan? akekekeke

Tuesday, December 13, 2011

risau. risau. risau.


salam semua,
ermm byk benda nak dicatatkan kt blog tp kesibukkan yg melampau & kesihatan yg tidak mengizinkan membuatkan byk benda x sempat nak diblogkan... lastweek sepatutnya isnin-rabu saya kena join wshop cataloguing kt opis ni..tp saya masuk 1 1/2 hari je...  x sihat punya pasal. rabu - jumaat MC gara2 demam on off dan selsema. sampai hari ni blum pulih lagi..telinga rasa berdengung jer...ermmm dugaan... tp agak lega pasal dah bleh bnafas guna lubang hidung...bapa hari yg lepas guna mulut..dua2 lubang hidung saya tersumbat. 

start ahad mlm cik annur plak demam panas... setiap 6 jam kena kasi ubat...suhu selalu x kurang dari 39.7 pagi tadi dlm kol 6.00pg lepas saya mandi siap2 nak pergi kerja tgk dia cam mengigil...rupa2 tgh nak demam padahal kol 1.30pg dah masukkan ubat muntot kt dia...ptg smlm dah start masuk antibiotik semua. sian budak bertuah tu...berjangkit ngan mama dia lah tu... acu cik annur pun demam teruk...mlm tadi tiap jam nampak dia bgn msuk toilet...muntah la tu... mlm tadi saya & en abu tido2 ayam aje... dok bergilir jelum badan cik annur ... en abu sanggup EL hari ni utk tlg jaga annur. mak tok plak nak kena monitor acu , kang klu mak tok sorang2 jaga budak berdua tu payah plak kut nanti penat sgt risau mak tok plak yg jatuh sakit... sian mak tok, last week jg saya, dia siap urutkan badan saya lagi...hehehe mggu ni sambung cucu & anak lg satu plak. saya plak x kan nak cuti lagi, last week dah MC 3 hari... ermmm serba salah dibuatnya. rasanya klu anta kt org mmg saya cuti gak la, x sampai hati nak biarkan anak sakit org lain jaga.

asgmnt juga masih byk belum di siapkan! ada yg due date dah terlebih pun..masya-Allah. nak buat camnekan... harap2 lecturer faham. klu dia nak tolak markah pun, apa bleh buat... ermmm mggu ni kena bermalam kt sg besar utk presentation ada 1 subjek tu pegi ahad blk isnin. sabtu atau ahad pg plak ada test! satu benda x study lagik. byk lagi senarai tugas sebagai pelajar sem 2 ni tp x mo tulis sini, rasa nak nangis pun ada. risau. risau. risau. 

semoga saya beroleh kesihatan yg terbaik Ya Allah!. Amin.


Friday, December 02, 2011

K.M.J





K.M.J kenangan mengusik jiwa akekeke bila2 free saya cerita KMJ - KMJ kami di PLF ni ye... NNM jangan marahhhh akekekeke


Related Posts with Thumbnails