Followers

Friday, November 25, 2011

tragedi dalam perjalanan ke kelas

khamis lepas, tgh syok memandu kereta yg hensem nak mampus tu kt area USJ tetiba dgr bunyi yg tidak enak, huhuhu ingatkan pancit tp xde plak rasa melelong ke apa ke kereta so saya teruskan perjalanan. tp x sedap hati gak pasal bunyi kuat, sampai kt area giant/msu saya berenti gak kt lorong kecemasan nak tgk apa kebenda yg berbunyi tu...tp x nampak pasal lori/kereta semua laju..x berani plak nak tgk lama2. sambung lg pemanduan ke exit tol shah alam. park tepi petronas terus tgk..rupa2nya magat tayar depan belah pemandu tu tercabut...huhu hancur pun. nak tarik cam tenaga x kuat, en abu xde kt sini plak dia o/s kt kuantan... ermmmm last2 panggil abg lori hehehe nasib baik depa sudi nak tlg... mula2 nak buka skru tp cam susah je terus abg tu kata nak tarik je kasi koyak pasal dah hancur mmg x bleh guna semula. so settle, terima kasih byk2 abg lori TNT ! settle semua saya meneruskan perjalanan ke puncak alam. sampai elok2 kol 6.30ptg!

 hero petang itu


tangkap gambar curi2... dgrnya magat tu dlm rm70 ..huhu kopak weii



autopublish

2 comments:

lieyalatif said...

keh keh keh ...kate blogger kan sue...harus le amik gambar..walaupun terpakse curi2 heeheheh...pandai ko yeak!!

tu le seb baikle ade org yg nak tlg...kalo kudrat kite yg ayu2 manje ni camne hahaahahaha

musuh dalam selimut said...

tu semua ujian dan dugaan yang mendatang schara tiba-tiba. tidak disangka tidak diduga.

maka inalillah wainalillahirojiun... bersabar dengan ujian TUhan.

Related Posts with Thumbnails