Followers

Thursday, November 17, 2011

saya dan radio


salam semua :)

ptg smlm time memandu utk ke kelas tetiba tgn gatai p tukar2 siaran radio...sampailah tertekan suria.fm hohoho sekali dgr cam best plak..lawak giler pemanggil kol semata-mata nak bgtau depa check-in kt mana...udah gaya cam fb/twitter plak.... mmg lawak betul...hari2 ada segmen inikah? DJ lelaki tp susah benar saya nak ingatkan nama dia.... yg paling x tahan dia asyik ckp "nebes abg klu dgr org check-in hotel" atau "abg berdebar2 dgr orang check-in rumah tumpangan" akekekeke sengal betul DJ nih! beliau berjaya membuatkan saya tertawa besar dlm kereta ...

ada yg check-in bgtau kt opis lagi.. paling best sorang minah tu tersasul bgtau dia "check-in kt pusat membeli-belah minyak kelapa sawit" . DJ terus tanya "eh ada ke pusat mebeli-belah utk sawit?" akekeke rupanya silap daaa.. pusat beli sawit jer... miahahahaha saya gelak sampai senak perut....hadoi

ptg2 nk p kelas selalu saya memandu di bwh 100km/sj .... saje santai2 bersama2 dgn lori kontena yg sarat...  kt ELITE lori kontena/minyak petrol/bas (kosong kdg2 penuh isi pun) semuanya laju nak mampus! siap bleh kasi ko lampu lagik yeah wpun ko dah bawa kereta 100km/sj... ermmmmm kalau x fikirkan bil hp blum byr lg....haku kol pihak yg berwajib... giler laju depa bawa skrg ni... saya kdg2 mmg lepak lorong belah kiri jer..sampai konpius, saya sedang memandu kenderaan beratkah? sabar jela....

ok itu je nak cerita... hilang sket stress bila teringat DJ giler best tu  keh keh keh




5 comments:

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

memang radio peneman yg setia kita masa drive..kak iena pun suker on radio masa drive..tapi kalau ngan JR jgn harap lah..dorang nak tengok CD, radio dorang suruh off..hahah

Seri Nuang Shah Alam said...

betul la, highway adalah tempat untuk org bawak keta laju-kaju. itu pasai aku tak guna hiway, sebab aku nak bawak slow dan steady ja...

layan klasik nasional la klasik sikit. hahahahahahahaa..

klasik nasional...menggamit kenangan...

Seri Nuang Shah Alam said...

Iena,

janganlah bawak CD dalam keta, tinggai ja kat umah tu...bagi depa layan radio sikit...baru depa tau.

lieyalatif said...

AKULAK suke hot fm sue...dari dulu sampai skrang tak penah tukar ....malas nak tukar pun yeak jugak wakakakkaakaka

jamal mirdad said...

HotFm macam lieya latif la tu...

Related Posts with Thumbnails