Followers

Tuesday, November 08, 2011

mencari baju

 sabtu lepas (29/10) kami seisi rumah ( ayah-si driver, mama- si co-pilot, mak tok- si peneman, acu- si pengacau cik annur & cik annur-si budak cengeee yg sket2 nak merajuk) telah berkunjung ke kuala lumpur-tempat-yang-paling-en abu-takmo-pergi untuk mencari pakaian beragam yg akan dia pakai oleh cik annur pada hari konsert tadika beliau pada 19/11 ni.

kedai ini terletak berhampiran dhn stesen Star LRT Putra alah dekat2 ngan PWTC & The Mall tu. korang cari je la, ada sederet kedai borong kat situ. harga dijamin murah berbanding mall2 lain. kompom punya. cam dress cik annur ni dpt 40% less..klu beli kat mall harga dress tu  rm99.99 klu x silap la dan dgn diskaun yg km dpt  tu mmg berbaloi la  itu pun adakala rasa mahal gak, haihh klu ada mesin jahit lama dah haku jahit sendiri je....mmg kompom anak saya masuk pakaian beragam ...keh keh keh  

baju utk kanak2 lelaki pun ada dan segala jenis watak2 kartun pun ada...mmg meriah ada 1 section tu penuh je ngan barang2 buzz lightyear ( bekas pensil, bekas makanan, t-shirt, patung etc ) tatau la ori atau tdk tp kebykkan brg2 ni ada pelekat tanda harga drpd mall yg terkenal. nanti korang bleh beza sendiri rega mall ngan rega kedai ni. hehehe


nak tau baju cik annur yg mana? tggu lepas dia konsert nanti ok. baju yg akan beliau kenakan tidak kelihatan dgn jelas dlm gambar ni.




autopublish


No comments:

Related Posts with Thumbnails