Followers

Tuesday, October 18, 2011

Info tambahan : Kota Kinabalu




sedikit informasi tambahan :

 lupa nak bgtau dlm n3 tadi iaitu jgn lupa bawa IC, tu biasalah bagi kite yg dewasa mmg ingatkan, ada dlm hbeg masing2. utk anak2 pun kena bw IC nak lagi selamat bawa surat beranak. dokumen ini sgt perlu bila kita nak masuk sabah. sampai di sana pihak imigresen akan keluarkan satu slip...maaf saya lupa nak snap gambar slip tu...urusan itu diselesaikan oleh en abu...pastu dia yg simpan semuanya.... huhuhu ralat plak rasanya. slip tu klu x salah ada tulis utk tempoh 9 hari sahaja... simpan slip tu elok2...time nak blk kite lepas check in pihak imigresen akan ambil semula...ok itu jer.



1 comment:

Cik Nurul Pinky said...

Ya Allah mcm nak pergi lagi je kesana hehehehe

Related Posts with Thumbnails