Followers

Tuesday, September 27, 2011

kantoi !

cerita 15/09/2011 & 16/09/2011


blk dari kelas dr. norliya hari khamis 15/9 tu, en abu & cik annur jemput... eeee suka tgk muka cik annur dah belas2 jam x jumpa kan... pastu dia asyik senyum je, sket kiss mama..sket kapok2... pastu dia asyik ckp dia hepi... last2 dia x menahan dia terkantoi jugak! akekeke sampai umah dia siap tunjuk simpan tang mana dia simpan....anak oh anak...lawak sggh rasanya...

*muka baru bgn tido...

esoknya 16/09/2011 hari jumaat ...cuti umumkan...  dlm kol 7 cik annur dah jaga, punyalah excited ...terus minta kt ayah hadiah besday mama...ye 16/9 lepas besday saya yg ke 30. al-hamdulillah :) ni hadiah daripada cik annur, jam meja...kaler pink... ayah dia kata, mama suka kaler merah...dia ye ye ckp mama suka pink... hiks... so derang beli jam kaler pink. ayah dah kasi hadiah dekat2 nak raya hari tu ;)


kek besday saya...


ni siapa punya besday? cik annur yg hepi bila ada lilin...
suka2 je tiup lilin, mama eksyen jer.. yg meniupnya bleh teka sapa kut...


dia juga yg berebut pisau nak potong kek...


apa pun terima kasih kepada en suami, cik annur & mak tok... mmg kali ni plan agak menjadi ...cik annur kantoikan sket jer....hehehehe maybe thn depan dia akan lebih bersabar. gudluck everyone!



2 comments:

lieyalatif said...

so sweeeeeeeeetttttt......

sambut simple tapi yg penting dgn org tersayang....

tegelak aku tang pink ngan merah tu sue....yg pink tu sah2 die yg suke tu ekeekekekeek....

ZanaNordin said...

aloololololoooo
takpe....next time sure annur leh sabar...kasi suprise sama mama...

Related Posts with Thumbnails