Followers

Thursday, August 04, 2011

tak ada kerja agaknya




as salam semua,
ini xtvt budak ni kalau tak ada org layan dia, bosang dah tgk tv or dvd mula lah dia sibuk bertanya, adik nak main apa ye mama? tgk dia asyik main tudung saji haku...terus msk bilik amik kelambu baby time dia kecik dulu...bukan main syok dia baring2 sama "anak"dia lol lol lol pastu asyik dgr dia gelak2 sowang2 tah apa dia sembang ngan "anak" dia pun tatau... belasah je la adik oiii

 oh ya, sepanjang bulan posa ni tadika dia x kasi makan time rehat pasal ada kawan2 dia yg berpuasa...so cik annur kenalah berpuasa 1/2 day gak.... sahur dia kol 7.30pg wakaka berbuka kul 1 ptg.. oklah tu biar dia belajar pelan2... dia pun baru baik demam + chicken pox  x sampai hati plak nak suh belajar puasa cam sepatutnya... thn depan kite cuba ye cik annur...


4 comments:

...sWeeT uMi... said...

heheh pandai plak dia amik kelambu bb dia tu yeh...mmg nmpk sgt dia dah boring...tak pe thn ni 1/2 ari dulu, then next year mana tau dpt sehari kan (^_^)

lieyalatif said...

hahaahahaha.....kreatif2....adoi...abis tudung saji jadi mangse yeak....die bosan ar tu sue, tu yg jadi mcm2 hal tu eheheehehe

onniesham said...

hehehe lawak plak aku tgk pic maryam tu. ada je idea dia yeh

ZanaNordin said...

bosan bebenar lah tu...
aduh..sama jer ngan Batrcie kat rumah nie sue...
ada takde dah bosan..ngan mama & papa dia pun jadi mangsa.....

kadang2 imaginasi anak2 kita nie tinggi kan....he he he

Related Posts with Thumbnails