Followers

Tuesday, August 09, 2011

belum apa-apa lagi dia dah...


 belasah biskut raya ! 

 al-kisahnya kawan opis en abu kasi sample biskut raya 2 mggu lepas kut, cik annur suka benar terus dia suh ayah dia beli nak makan biskut raya. en abu order 2 bekas.. kawan dia baik hati bagi sebekas dulu untuk cik annur "belasah" hehehe entah bape kali dia dok cakap "terima kasih ayah" suka sgt ler tu dpt makan biskut raya.


al-hamdulillah budak bertuah ni semakin sihat, tinggal parut2 chicken pox yg kt badan je lg blum clear abis... la ni dia kalau hari sekolah mmg dia akan puasa 1/2 day tadika dia x sediakan makanan, suh dia bawa bekal dia malu ni mesti ada kawan2 dia posa ...bagus gak tadika depa buat camni, bleh la melatih anak pelan2... mak tok kata cik annur sampai umah terus minta air hahaha mkn ok jer..air tu pasai dia dok main ngan kawan2 cepat la haus....ok la kut, blaja posa sekerat hari dulu....






4 comments:

lieyalatif said...

keh keh keh ...sudah ke paw yeak kuih rayenye sue....tak pe laa sue, yg penting anak suke ...nantileh soping kuih raye lain eheheehehe

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

lieya- hehehe aku rasa dia berkenan tang kaler biskut tu....budak2 kan...

loque said...

fuyo, lieya latif posing tepi laut la... macam cover album butterfingers - selamat tinggal dunia tahun 2004

wanie said...

amboi annur..dah makan biskut raya ye..hehehe..

Related Posts with Thumbnails