Followers

Thursday, August 25, 2011

ada org lain yg lagi gembira daripada tuan punya barang

as salam,

saya dah dpt hadiah besday walaupun besday saya lbh kurang 22 hari lagi...sempena besday yg ke 3 series ni en abu hadiahkan saya






 jgn mls scroll sampai jumpa brg itu.. akekekeke












































































































































































































































































































sebuah or sebijik hp eh?
org yg paling gembira adalah cik annur pasai dia bleh main angry bird bila2 dia nak ...sebelum ni dok menumpang kasih kt tablet pc acu dia...




p/s : terima kasih buat Bii kerana menghadiahkan hp ini kepada kite :) sayang Bii byk-byk...klu x kasi apa2 pun kite syg bii gak :P


9 comments:

new boys said...

fuyooooo, hebatnya suhana ada tepon baru sempena raya ni...

jangan la cherita, sorok sorok cukup la.. wah, lepas ni Blueberry masuk kotak la nampaknya... dah ada tepon buleh sorong-sorong tarik-tarik tu.

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

new boys : hehe hp lame ttp guna pakai ler en nandre n3 kenang-kenangan sebagai tanda kita hargai suami :)

lieyalatif said...

wow!! mmg best....alah tak semestinye kite publish kat blog kite nak menunjuk....betul kate ko tu sue, lebih pada nak menghargai pemberian hubby...agak2 tak suke jgn bace blog kite....ops!!

so lepas ni sile dondlod byk2 game kat market yeak...pakai android mmg best...byk aplikasi best....

sue,

selamat hari raye maaf zahir dan batin ...semoga lebaran kali ni membawa seribu keberkatan buat kite semua...insyaallah....

Tie-Ibu wawanisolehah said...

wah best dapat hadiah besday in advance. Annur pas ni sila jangan kaco mommy nak study..men game diam-diam eh hehe..

SELAMAT HARI RAYA SUE, MAAF ZAHIR BATIN...

Melissa Mjb said...

wah kak sue. bestnye. birthday mel camne pulak? hahaha. kidding. Selamat hari raya maaf zahir batin kak sue :)

ZanaNordin said...

phewwittt
terbaik ler hadiah dari en abu
samsung galaxy tu...
idaman ku selalu...ha ha ha

lepas nie Maryam leh lawan Batrice main games angry bird.....

Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin yerk sue
kot ada tersalah kata, tersalah perbuatan selama persahabatan kita

sayang ko banyak2...

nor aliah lee said...

alamak lieya latif nie,

saya membaca blog suhana la, come on la... aku dgn suhana ni dah macam adik beradik la, tadak ambek serius punya...saja seronok kutuk-kutuk nie. sebab nak raya, aku kutuk dulu, pastu aku mintak maap balek hahahahahahahahahahaaha

tu la lieya latif, kalau tak kenal jangan la itu macam...

wanie said...

wah best nye hadiah birthday sue...lepas ni seronok la maryam dapat main angry bird ye...macam si irfan mengerjakan hp abah dia main game...hehehe


selamat hari raya sue..maaf zahir batin

Seri Nuang Shah Alam said...

wanie,

jom kita main brick game....

Related Posts with Thumbnails