Followers

Thursday, July 21, 2011

bikin konsert dalam kereta

as salam semua,



budak bertuah ni kan pantang nampak kerusi yg cam best sket terus nak baring... haihhhh mcm2 peel budak ni tau. ni kt lobi prince court medical centre melawat sepupu en abu yg isterinya baru bersalin..gebu sggh baby depa.. 3.61kg! hehehe pic xde....hari itu (16/7) hari malas kuarkan kamera dpn org ramai! titik.

otw blk tu singgah jap melepak @ taman tasik titiwangsa...ingat nak kasi cik annur naik kuda  ke apa...tp xde la plak... pastu ada persiapan kenduri kawen la....ada cam bazaarlah... apa benda tah yg ada...siap ada Jaafar Onn lagi... malas plak nak kejar dia nak amik gambo ke apa... tggi nya beliau... sepanjang kt sana, saya x amik gambo pun.... tetiba malas plak...hahaha pelik gak ngan diri sendiri ni...selalu x mcm ni.....

kami lepak2 mkn2 kt kedai apa tah...siap ada org senamrobik lagi.... poco2.... mcm2lah tabik betul ngan mak cik2 yg join tu...depa buat ala2 menari plak...klu muzik hindi ada la angkat2 tgn cam org india punya tarian... keh keh keh sporting habis depa ni...muka selamber walhal sebelah2 je ngan kedai mkn tu......

dlm keta owt blk umah plak ...cik annur pulak bikin konsert setelah "pow" mama belikan star lip lap ni! iskh rm10 satu....mahal!

 rasa dia tgh nyanyi lagu Adira, aku ada kamu..tarikkkk baekkkk punya

sket punya "kecik" mic cik annur....ermm time tu je la dia main, x nampak plak 2-3 hari ni mana dia simpan star lip lap dia ni...






2 comments:

ZanaNordin said...

pelik pelik pelik
naper takde mood ko nak keluarkan camera tu....kalau tak, leh gambar2 tu menghiasi blog ko nie sue..tp takpe...janji ada gambar cik annur pun jadi lah yerk...

daun pandan said...

bukan main cik bintang nie, seluaq belang-belang tahun 1976

Related Posts with Thumbnails