Followers

Monday, July 04, 2011

akhirnya merasa gak naik twin tower sky bridge





as salam semua,

hari isnin yg bizi kan? hehehe mmg malas jer nak dtg kerja... last week hari khamis saya p meeting @klcc, biasalah p jumpa bos kt sana... mggu depan wshop on benchmarking & best practices for the libraries and information centre akan berlangsung... minta2 mggu ni bertambahlah bilangan peserta, amin :)

oleh kerana bersama dgn kwn opis yg pernah kerja sana, so bpeluang ler merasa ke twin tower sky bridge yg x pernah ku jejak lagi tu...selalu tgk dari bawah je kan.. hurmm oklah kut tp ada pening sket pasal lift dia lajuuuuuuuuuu...hehehe tetiba dah ting tingkat 42 dah... rasanya, naik jambatan kt langkawi lagi takut kut pasai terbuka, bila angin bertiup bgoyang2 jambatan kt skye bridge ni kan ttp semua... tp tetaplah gayat gak rasanya...mungkin faktor usia ni.. miahahaha

 peace...

 cuba korang besarkan gambo ni.... ada nampak kepala2 org tau....halus jer

oklah..babai semua :)

1 comment:

Dave Koz said...

aku dah naik tahun 2008 yang lalu. dan aku ada ambek gambor puncak KLCC tu melalui bumbung sky bridge tu heheheehehehe...

Related Posts with Thumbnails