Followers

Tuesday, June 21, 2011

terima kasih Caltex ! hadiah saguhati cabutan bertuah



as salam
last week dpt kol dari stesen minyak caltex tepi hiway elite tu... pengurus stesen minyak tu bgtau saya dpt hadiah saguhati utk cabutan bertuah anjuran stesen cawangan tu ... hehe dptlah  backpack... nipis je pun... barang free kan... merasa gak dpt hadiah dari stesen minyak... harap2 pasni dpt hadiah besar lagi... kut2 kereta sebuah ka..baucer minyak utk setahun ka.... bleh goyang buntuitttt lol lol lol... pengurus tu ckp saya ada peluang lg utk menang.... mudah-mudahan ada rezeki... Amin :) selalu dok tgk org dpt hadiah itu ini.. akhirnya merasa gak... apa2 pun terima kasih caltex! nanti nak p buh minyak situ lg la... nak tgk kut2 ada gambo haku di bulletin board dia ka...ari tu time amik backpack ni kena amik gambo ngan pengurus stesen minyak tu... bukti katanya... semoga rupa paras ku gojeslah hendaknya :P 





No comments:

Related Posts with Thumbnails