Followers

Wednesday, June 15, 2011

sampai tak boleh lena




as salam semua,

smlm anak bertuah ni tak boleh tido gara2 perbualan kami anak beranak....hahaha kesian sggh ini budak !

mlm tadi sebelum tido borak2 pasai nama baby pastu ngarut plak kalau ada baby nanti camne semualah... pastu ayah dia ckplah, "adik, nanti bila ada baby adik kena tido ngan mak tok". masa tu cik annur dah sentap...haha tp mama dia coverlah dia pasai dia nampak sedih..yelah dah 5 thn pegang title "single"... teruslah ckp camni ngan dia, "adik tido belah kanan, baby kiri mama". cik annur cam ok sket... tp still sebak2.... hahaha 

ayah dia dah tido dulu....dia cam meresah..pusing sana-sini. sekali dah kol 12 ++ mula lah nak marah dia pasai x tido2 lagi.... kejap suh peluk, kejap suh garu dia... last gerak ayah dia suh garukan..mama garu x best kut..lol lol.. mama terus zzzzzzzzzzzzzzz

ayah dia cerita pagi tadi yg semlm tetiba cik annur ckp, "ayah, adik x nak tido ngan ma tok" time ayah dia take over nak tido kan dia ... alalalo sian sggh itu budak... sedih sgt sampai x bleh tido kenangkan klu ada baby dia kena tido ngan mak tok....hahaha padahal ayah dia bgurau jer.... siap dok tarik hingus ayah dia kata.. nangislah tu......  hahaha adik, adik... baby pun tak tahu bila Allah nak berikan... kite doa sama2 ye... semoga Allah berikan kite baby ....... amin :)

samakan belang2 suar cik annur ngan jalur2 meja tu...hahaha



No comments:

Related Posts with Thumbnails