Followers

Thursday, June 09, 2011

ole-ole from singapore with luvs

 as salam,

apa kabo semua? harap semuanya sihat sejahtera :) hehe 
hari ni dgn hepinya nak tunjuk ole2 from Singapore yg en abu belikan. last week beliau ke sana atas urusan kerja seperti biasa dan seperti biasa juga beliau suka benar ke mustafa utk membeli-belah, mengikut beliau harga brg kt sana murah. saya tak tau, blum pernah sampai lagi...pasni kut hehe insya-Allah. 

buat kali pertama saya sgt teruja ngan ole2 dia... dah lama nak benda ni tp tgk mahal je org jual... sekali dpt benda ni, mmg suka habis... terima kasih en abu :)


 ini dia...
hehe mengikut en abu  rega dia adalah 3 ketui 10 singapore dollar ! murahlah tu kan? tgk kt sini rm35 seketul tp lawa la corak..ni dia kt biasa2 je..x kisahlah...janji bleh sangkut begkan.. tp dia beli 1 jer... haihhh dan2 time tu gak tanya awat x beli bykkkkkkk bleh kasi mak, adik2 & kawan... nanti bila beliau pegi lg tau dah nak order apa....haha



terus test kt meja opis.. oh yeahhh  manyak syiokkkkk




auto publish


4 comments:

nifalnin... said...

sila hadiahkan kat sy satoooooooooooooo.. heheheheheh....

Orang Penang said...

bagi la hadiah penang kat suhana

Hirda Ibrahim said...

a ahh sini derang jual mahal.
murahlah tu ko 3 for SGD10.
area mana en abu beli?
kat sini derang jual mahal kan?

betullah ko, aku ni hbag dok letak atas lantai je. if kat kedai mkn will letak atas kerusi. tu pun if ada kerusi kosong, if not, riba je la.

Pemuda Masa Depan said...

ok la tu letak atas riba dari letak atas kursi, nanti org sapu kan naya namanya tu ...

elok bawak beg silang ja,

Related Posts with Thumbnails