Followers

Wednesday, June 29, 2011

menumpang kasih

as salam uols! 

harap semuanya sihat :) saya menumpang kasih sekrg ni...hehehe pc masih demam..so tumpang la pc member sebelah yg cantik ni ha....   hihihi ada la 2-3 benda nak di hapdet... geram betul, masa dah suntuk ni la dia nak demam pun... lg 2 mggu workshop on benchmarking & best practices for libraries and information centre akan berlangsung.. eee byk benda nak kena selesaikan ni... harap semuanya berjalan dgn lancar.. participants please kam-to-mi ..... amin :) erkk gaji blum masuk lagi.... jarang2 sekali lewat cenggini apa pasallah agaknya eh... sob sob sob....





Tuesday, June 28, 2011

medey medey medey

as salam,

mati kutu plak rasanya bila pc hampir nak jahanam...baru lg guna pc ni dlm 1 thn +++ angin xde, ribut xde tetiba smlm dia buat hal.... huhuhu on boleh, buat kerja boleh sket2 tp x bleh nak save ke benda..nak copy file pun x bleh, internet x bleh nak connect gggrrrrrrrrr apa pun x boleh! ... nasib baik mmg hari2 bawa netbook bleh la buat kerja sket2...  haihhh tensen plak rasanya.... dan nasib baik juga ada wifi kt library ni klu x.... lagi la sendu  huhuhu cepatlah baik ye cayang bucuk .... letih buat kerja guna screen kecik2 gini... x best punnnnnnnnnnnnnnn...

kesian saya ....huhuhu

Friday, June 24, 2011

bila tak dapat diluahkan...



tolonglah ceriakan saya, x sabar nak tggu time rehat, saya nak tgk HKLBR! huhu semoga saya boleh gelak2 ceria2 macam selalu....

ada sesuatu perasaan yg jahat sedang cuba kuasai saya...saya cuba mengusirnya, tapi sakit hati tetap gak menjelma bila kenangkan semakin menjadi2 plak dah perangai budak seorang ni... tak pe rasa2nya masih boleh bersabar lagi... hurmm nasib esok dah jumaat, semoga hari mggu bisa memadamkan semua rasa hati yg buruk itu ... saya tak suka nak gado2 nak marah2... oklah kesian saya, sekian sahaja :)

Wednesday, June 22, 2011

off to Sime Darby Convention Centre

as salam,

hari ini warga PLF off to Sime Darby Convention Centre atas urusan ini CEO Forum 2011 ( klik utk keterangan lanjut) 

ptg - siapkan doorgift
mlm - rehearsal

esok kol 6.15pg semua bkumpul @ SDCC, majlis dijangka selesai jam 6.30ptg... harap2nya...huhuhu 

belum apa2 dah rasa penatnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !



Tuesday, June 21, 2011

terima kasih Caltex ! hadiah saguhati cabutan bertuah



as salam
last week dpt kol dari stesen minyak caltex tepi hiway elite tu... pengurus stesen minyak tu bgtau saya dpt hadiah saguhati utk cabutan bertuah anjuran stesen cawangan tu ... hehe dptlah  backpack... nipis je pun... barang free kan... merasa gak dpt hadiah dari stesen minyak... harap2 pasni dpt hadiah besar lagi... kut2 kereta sebuah ka..baucer minyak utk setahun ka.... bleh goyang buntuitttt lol lol lol... pengurus tu ckp saya ada peluang lg utk menang.... mudah-mudahan ada rezeki... Amin :) selalu dok tgk org dpt hadiah itu ini.. akhirnya merasa gak... apa2 pun terima kasih caltex! nanti nak p buh minyak situ lg la... nak tgk kut2 ada gambo haku di bulletin board dia ka...ari tu time amik backpack ni kena amik gambo ngan pengurus stesen minyak tu... bukti katanya... semoga rupa paras ku gojeslah hendaknya :P 





Monday, June 20, 2011

syabas betti!






as salam,

sabtu lepas km ke tadika cik annur, buat apa lagi amik kad laporan ujian stgh thn dia ler... hehehe bdebar2 gak ! padahal bukan apa pun tah apa2 tiap kali nak tgk keputusan ujian anak hati rasa x keruan...... anak baru 5 thn bukannya keputusan SPM khen. tp sebagai mak pak mestilah kite harapkan anak kite bleh buat yg terbaik. menjadi insan yg cemerlang, gemilang & terbilang .. syukur al-hamdulillah cik annur bleh buat ujian dia...hehe mcm x sangka plak, yelah kt umah klu mama yg ajar dia, tegang2 urat leher... kena tego sket meleleh airmata...haiahhh mula la tgn laju je nak babab dia...rasanya tahu dah dasai apa saya x dpt msk kpli tu... miahahaha 

komen dari cikgu, cik annur suka bertanya, cikgu dia kata bagus.. suka makan cekodok kaler pink!... lagi satu ci annur ni lemah lembut bak kata cikgu dia, tpkan hahaha gelak dulu dia pun ada buli gak org! tp selalunya dia kena bulilah dari membuli ok x pe..janji korang x de cedera mana2....risau gak...  sebut pasai itu teringat rabu lepas dia ngadu, ada budak lelaki melasak...tah camne terhempap kt perut dia... apa lg dia menangislah ..menurut cik annur, cikgu dah babab semula budak tu.... nasib baik xde lebam ke apa.... mintak dijauhkanlah budak2 ni dari segala bahaya...amin.

cik annur dpt tempat ke 4/20 ...ok lah tu kan... rasanya dia bleh dpt no 3 pasai cikgu ada salah kira markah matematik dia... tp xpelah, satu kerja plak cikgu nak betulkan semuanya... cik annur dpt semua A dlm setiap subjek...yeahhh tahniah anak! paling tinggi markah subjek Jawi, dia dpt 98/100. matematik plak dia rugi markah tang tulis terbalik patutnya 3 dia tulis ke belah lain... no 8 plak x rupa lapan... syg jer markah dia... pasni kena praktis byk lg... selalu konpius nak kona belah mana... anak oh anak...

ok itu jer.. apa pun syukur al-hamdulillah... gembira bila tgk anak buleh buat ... xpelah x dpt no 1 pun... no. 10 pun mama & ayah tetap bangga ngan adik! janji adik berusaha... mama dulu pun bukan budak pandai dan rasanya sampai skrg x pandai2 pun.... ting.4 & 5 jer baru terasa pandai sket... hahaha



Friday, June 17, 2011

saya bukan superwomen!


saya bukan superwomen or superstar miahahaha serius2...  emmm ada sesuatu yg menganggu perasaan saya ketika ini... nak kata lapar adalah mustahil! saya baru sudah makan nasi yg dibekalkan oleh cik puan besar sepiah! tgh kunyah keropok lekor sambil sedut air nenas... yummey! pasni nak tibai eskrem plak....  hahaha 

kdg2 saya x faham dgn perangai manusia ni..ada yg hendak kite menjaga hati dia jer... tp rasanya dia tak plak nak cuba layan kite seperti yg dia ingin org layan dia... erkk faham x maksud saya?  saya hepi je klu org lain senang (cuma kdg2 nyampah gak..itu normal lah kan?)...bila org  bercerita kepada dia beli itu ini, pergi jln sana-sini... laki dia belikan something ker.. rasanya jarang saya jeles.... pasal saya tahu tahap kemampuan saya. saya masih boleh beli baju baru wpun bharga rm10! janji baju baru, janji saya suka dan saya nampak gojesss bila pakai... wakakaka gurau jer.... sebenarnya bila kite tahu kemampuan kite ...kite akan rasa redha dan hepi... saya masih blh beli baju sutera wpun sutera gred paling low... (ini umpama sahaja!)

masalahnya bila kite x sedar2 diri! bila kite x bleh bersihkan hati dgn ke"hepi"an org lain...maka kite sakit hati... hal kecik kite rasa besar.. kite cepat terasa wahlal org itu tidak ngata or menunjuk... pada saya bukan masalah org yg menunjuk atau bercerita, tp pada diri kite yg menerimanya... kdg2 kite terasa pasal kite pun begitu.. hahaha betul x? hahaha... ermmm saya bukan nak tunjuk bagus... cuma saya pelik... itu sedikit sebanyak menganggu fikiran saya... selera makan menten gitu... cess! 

tah la... apa sebenarnya org mcm ini cari dlm hidup saya pun tak tahu....sampai bila nak biarkan perasaan menguasai ... byk sgt soklan berkepala kenapa bermain dlm kepala saya... saya selalu berdoa, jgnlah saya berperangai seperti itu.. saya rasa saya hepi dgn hidup saya wpun tak mewah seperti org lain... saya ada seorang suami yg sgt penyabar (al-hamdulillah), selalu menolong saya dlm segala hal... (oh matilah org meluat membaca n3 ini ) saya bsyukur dgn jodoh saya ... terima kasih Allah. dan saya punyai seorang anak yg sgt mendamaikan... dialah jantung hati saya... cuma kdg2 saya sedih, dia masih blum mempunyai adik... tp saya tahu Allah Maha Mendengar segala rintihan saya... ada yg ngatakan mungkin ini balasan dosa2 terhadap hamba-Nya yg sering lalai ini.... bergegar hati saya mendengarnya... Allah hu Akhbar... hanya dia yang Maha Mengetahui... mungkin betul... maafkan saya kalau saya pernah buat siapa2 terasa dgn perbuatan & kata2 saya... saya betul2 bermaksudkannya....maafkan lah saya ..semoga hati kite sentiasa bersih dan tenang...


eskrem dah sampai.... kena stop dulu... KNK & NNM beli satu bekas... hahaha layan!


result sem 1 sudah keluar!




as salam,

result exam utk sem 1 dah keluar... ermmm bolehlah bagi seseorang yg x bape nak pandai ni... sem depan mmg kena usaha lebih... apa pun tahniah kepada diri sendiri kerana berjaya mengharungi sem 1 dan lulus semua subjek... hahaha moga2 bos saya lupa nak minta tgk result sem 1 saya... miahahaha

kepada kawan2 kelas....tahniah, dengarnya ramai yg cemerlang dpt 3.8 tu...hebat lah korang! insya-Allah akak akan cuba dptkan result cam korang gak utk sem depan... hehehe yakin boleh!




kesian sekian, daripada saya yg gojes







Thursday, June 16, 2011

rahsia hati

 as salam,

saya berada di dalam mood kecewa dan sedih serta yg seangkatan dengannya. bila kita meletakkan sesuatu harapan atau standard terhadap sesuatu keinginan, usaha serta kerja-keras dan apabila apa yg kita harapkan tidak dapat dipenuhi atau tercapai kekecewan pasti melanda hati dan perasaan. ada dua perkara yg menghampakan saya  ( yg besar dan sgt penting dlm hidup saya ). saya cuba utk tidak mempamerkan rasa kecewa saya itu, tapi saya sgt pasti yg saya kena luahkan sedikit apa yg saya rasa supaya hati saya lebih tenang dan gumbira..... saya ingin menangis tapi saya belum boleh menangis kerana saya sedang mengubati rasa hati saya ini, lg pun saya takut nak nangis nanti saya susah nak bernafas ... kang satu hal plak  hihi nak nangis pun susahkan... saya tahu Allah Maha Mengetahui segala perasaan saya, biarlah saya hanya menangis kepada-Nya, hanya pada Dia tempat saya mengadu.  

saya masih sama seperti smlm...masih bleh buat lawak dan feeling gojes ( hahaha ) masih boleh tersenyum...  insya-Allah saya tidak akan bad mood kepada sesiapa pun :)

Ya Tuhan ku, Kau tabahkanlah hati ku. Tetapkan lah iman ku Ya Allah. Rahmati dan berkatilah setiap langkah ku dalam mengharungi setiap detik kehidupan ku. Kau jauhilah aku dari sifat2 yang buruk. Kurniakanlah dan bukakan lah pintu2 rezeki-Mu kepada ku. Amin.






* susah hati pasal cik annur sakit perut, hari ni dia tak pergi tadika. harap dia ok..

Wednesday, June 15, 2011

sampai tak boleh lena




as salam semua,

smlm anak bertuah ni tak boleh tido gara2 perbualan kami anak beranak....hahaha kesian sggh ini budak !

mlm tadi sebelum tido borak2 pasai nama baby pastu ngarut plak kalau ada baby nanti camne semualah... pastu ayah dia ckplah, "adik, nanti bila ada baby adik kena tido ngan mak tok". masa tu cik annur dah sentap...haha tp mama dia coverlah dia pasai dia nampak sedih..yelah dah 5 thn pegang title "single"... teruslah ckp camni ngan dia, "adik tido belah kanan, baby kiri mama". cik annur cam ok sket... tp still sebak2.... hahaha 

ayah dia dah tido dulu....dia cam meresah..pusing sana-sini. sekali dah kol 12 ++ mula lah nak marah dia pasai x tido2 lagi.... kejap suh peluk, kejap suh garu dia... last gerak ayah dia suh garukan..mama garu x best kut..lol lol.. mama terus zzzzzzzzzzzzzzz

ayah dia cerita pagi tadi yg semlm tetiba cik annur ckp, "ayah, adik x nak tido ngan ma tok" time ayah dia take over nak tido kan dia ... alalalo sian sggh itu budak... sedih sgt sampai x bleh tido kenangkan klu ada baby dia kena tido ngan mak tok....hahaha padahal ayah dia bgurau jer.... siap dok tarik hingus ayah dia kata.. nangislah tu......  hahaha adik, adik... baby pun tak tahu bila Allah nak berikan... kite doa sama2 ye... semoga Allah berikan kite baby ....... amin :)

samakan belang2 suar cik annur ngan jalur2 meja tu...hahaha



Monday, June 13, 2011

tahukah korang

 Fakta umum

  • Otot manusia yang paling kuat adalah lidah mereka.
  • Anda mempunyai tarikh lahir yang sama dengan lebih kurang 9 juta orang di seluruh dunia.
  • Nama yang paling banyak digunakan di dunia ialah Muhammad.
  • Kucing boleh mengeluarkan lebih dari 100 bunyi,manakala anjing hanya boleh mengeluarkan 10.
  • Jaket kalis peluru, pengilap cermin kereta dan mesin pencetak laser semuanya dicipta oleh wanita.
  • Apabila seekor badak air dewasa mengangakan mulut, keluasan bukaannya cukup untuk membolehkan seorang budak setinggi 1.25 meter berdiri di dalamnya.
  • Sekitar tahun 1000 SM, kebanyakan masyarakat Mesir kuno hidup hingga berumur 30 tahun sahaja.
  • Zirafah mempunyai lidah sepanjang 21 inci, yang membolehkannya membersihkan telinga tanpa perlu bersusah-payah.
  • Asalnya air minuman Coca-Cola berwarna hijau.
  • Gelang getah akan menjadi lebih tahan kalau disimpan di dalam peti sejuk.


sumber : SINI

Friday, June 10, 2011

honey gold flakes




as salam semua :)

bfast yg shedapppppppppppp lepas makan aummmmmmmmmmmmmmmmmm ( bfast hari rabu ) hahaha tp klu mkn honey gold flakes ni x bleh campur ngan honey star dah pasai manis... nak sedap mkn cornflakes yg biasa tu + honey star.. uihh meriah! krup krup krap krup 





auto publish

Thursday, June 09, 2011

ole-ole from singapore with luvs

 as salam,

apa kabo semua? harap semuanya sihat sejahtera :) hehe 
hari ni dgn hepinya nak tunjuk ole2 from Singapore yg en abu belikan. last week beliau ke sana atas urusan kerja seperti biasa dan seperti biasa juga beliau suka benar ke mustafa utk membeli-belah, mengikut beliau harga brg kt sana murah. saya tak tau, blum pernah sampai lagi...pasni kut hehe insya-Allah. 

buat kali pertama saya sgt teruja ngan ole2 dia... dah lama nak benda ni tp tgk mahal je org jual... sekali dpt benda ni, mmg suka habis... terima kasih en abu :)


 ini dia...
hehe mengikut en abu  rega dia adalah 3 ketui 10 singapore dollar ! murahlah tu kan? tgk kt sini rm35 seketul tp lawa la corak..ni dia kt biasa2 je..x kisahlah...janji bleh sangkut begkan.. tp dia beli 1 jer... haihhh dan2 time tu gak tanya awat x beli bykkkkkkk bleh kasi mak, adik2 & kawan... nanti bila beliau pegi lg tau dah nak order apa....haha



terus test kt meja opis.. oh yeahhh  manyak syiokkkkk




auto publish


doa pembuka rezeki





Bismillah hirrahman nirrahim


رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ


"Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"


"Ya Tuhan kami, berilah keampunan kepadaku dan kedua-dua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)”


"O Our Lord! forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be established."







terima kasih en Nandre

 

Wednesday, June 08, 2011

Pesanan buat semua


  Dato' Dr. Fazilah Kamsah pernah berkata...

" setiap pagi sedekahkan al-fatihah kepada kedua ibu bapamu ( tak kira
masih hidup @ telah tiada )" nescaya pintu rezekimu akan terbuka
buat kamu...

Berdasarkan Hadith Nabi :
"Tidak akan terputus rezeki seseorang selagi dia tidak meninggalkan doa
kepada kedua orang tua nya dalam sehari"

Huraian hadith:
- jangan sesekali meninggalkan doa kepada kedua ibubapa (baik yang hidup
mahupun yang sudah tiada ) 

- Allah akan memurahkan rezeki kepada mereka yang tidak putus berdoa
kepada kedua ibu bapa (walaupun ada ibu bapa yang leka, doakan agar
mereka berubah) 

- Ingatlah bahawa keredhaan ibu bapa adalah keredhaan Allah 

- Semasa berdoa, berdoalah dengan bersungguh2. ...tadah tangan dan
bayangkan wajah kedua orang tua kita , termasuk guru2 kita dan mereka
yang banyak menolong kita (berdoa perlu benar2 bersungguh2) 

- Mereka yang lupa berdoa kepada kedua orang tua, akan disempitkan rezeki
oleh Allah

Kesimpulannya:
- Bagi yang berniaga, tak perlu ada ilmu pelaris..... . Cuma jangan lupa
doakan ibu bapa kita setiap hari 

- Rezeki bukan sahaja berupa wang ringgit, tetapi segala nikmat yang kita
dapat dari Allah (e.g. makan, kesihatan, kasih sayang, ilmu dsb nya..) 

InsyaAllah 

Berusaha dan bertawakal.. ...insyallah ,  rezeki itu bukan kerana ada sijil SPM,
(kata Azmil Mustapha)... ..Mari kita cuba…
.Allahhu Akhbar!

 

Insya Allah
Allahu Akbar!!!

Tuesday, June 07, 2011

cerita hari jumaat

 as salam,

(nota : KNK & NNM - nama singkatan teman sekerja saya )

setiap hari jumaat rehat panjang ..apa lg jom ke alamanda, KNK  nak p baca buku @MPH katanya....saya & NNM setuju je dan km terus ke PH pasai khamis tu km (saya , niza & NNM) ke alamanda beli KFC utk makan2 sempena last day Emy ( jap lg saya cerita pasai emy plak)... pastu tertgk ler yg 50% diskaun utk sestgh makanan kt PH, udah sebelah2 je ngan KFC tu... terus terliaur tgk gambo creamy carbonara ... jumaat tu bila  KNK ajak p alamanda ..senyum sampai telinga :P nampak sgt kuat makan.


 teruja tgj creamy carbonara nih ..tp x bleh mkn byk2 cepat muak...
erkkk tp mak ttp habeskan ada yg ada dlm pinggan kecuali yg hijau2 tu... katanya sapa x habes x bleh pulang....hahaha tp drebar yg x habes mkn hampagas betul lah...

geng makan @PH,NNM sebelah saya tu, bwh pic saya KNK yg lg dua budak tu, budak praktikal ...bagus budak berdua ni..asyik gelak jer... masing2 muka klu nampak kamera x bleh blah! 

kol 2 siap2 blk opis...msk kol 2.45 tp takot jem plak..ramai betui org p alamanda jumaat lepas, time cuti sekolah ni kut. oh ya jumpa qibby kt sana... makin slim ko eh...

ptg tu plak dlm kol 5 km buat perhimpunan...hahaha biasalah sapa2 yg last day dia hari tu ..ptg mesti ada ucap-ucapan..oh paling saya x suka bila fikirkan satu hari nanti saya kena ckp2 dpn depa2 ni...tensen tau..pasai kejap2 ada je org nyampuk...haha salah seorgnya hakulah tu...wakakaka sementara tggu semua org bkumpul kami bergambo dl....barang soploh doploh keping jer ...

 mak org ni mmg pantang nampak kamera, cam budak terlebih mkn coklat :P bukan main teruja dia...padahal saya rasa pompuan ni nak nangis..yelah LV dia yg nak blah....x tau la plak klu dia betul2 suka hahahaha..mampuh emy marah aku cenggini :P


sementara tggu semua buat pesanan utk org yg nak blah dan dah dpt kerja lain....alalalo tomeinya k.cik & zue awat ang buat muka garang ?



KNK & NNM sedang membuat percubaan mengepit Emy sambil memberi hadiah, ooo x pandang kamera kecik aku ni ye? ..sibuk nengok kamera opis jer...


utk Emy, semoga awak sentiasa sihat sejahtera walau dimana sahaja awak berada. akak doakan awak semoga sentiasa dibukakan pintu2 rezeki oleh-Nya. rindunya nak kacau awak & lin bila akak lalu kt kaunter blkg tu...huhu... ninie, akak rindu awak jugak! x leh dah tgk kelam-kabut awak tu.... huhuhu sedey lah...



















 





Monday, June 06, 2011

medey medey medeyyyyyyyyyy





 as salam...

saya blk dulu..ada hal kt rumah . ok tata babai semua :) 




Friday, June 03, 2011

perhatian kepada semua!


rindu sgt pada mereka berdua ni... cik annur + cik viva :) 

selama 3 thn bersama cik viva akhirnya akhir bulan 3 hari tu km lepaskan juga dia sebab perlukan kereta yg lbh selesa... sedih sggh rasanya itulah harta saya yg pertama...huhu x kan nak nanges dpn en abu kan...mau kena gelak sampai sudah... cik annur sampai skrg x puas hati pasai mama & ayah "kasi" keta viva pada "kawan" (salesman @ produa)... siapa2 nanti nampak cik viva ni tulun amik gambar beliau ye, minta2 makin cun la keta ni...huhuhu tulun eh.. CCD 5118 semoga sihat sejahtera dgn tuan baru ...




apa nak buat nih?



 as salam

hari ni saya tersampai awal plak kt opis.. hehe selalu 7.35-7.50pg  dan selalunya mmg sampai seblm koi 8pg... km msk kol 8.15pg pg ni terawai byk gak 7.20pg dah sampai, mujur member sebelah ni dah ada..bleh la sembang2...  hari ni kesihatan semakin baik..tggl batuk & selsema sket2..sakit2 badan pun dah byk kurang... tah apa punya virus selsema yg menyerang pun x tau...nak kt teruk x teruk nak kt x teruk plak rasa cam teruk..org yg kena je tau rasanya camne... ngan demam x demam...ujian dariNYA yelah dah lama sihatkan..baru kena sket dah merungut... 

ptg ni en abu sampai ..dia o/s 3 hari..km nk blk raub mlm ni...sepupu sy kawen esok..klu sempat mlm ni km terus ke rumah dia, tlg nyibuk apa yg patut..miahahaha... oklah nak mkn megi sambil tgk tv sat...tata :)

Thursday, June 02, 2011

PANAS! BETUL KE NI?

'I Made A Terrible Mistake' Says Heir To British Throne

 Prince William Divorces Kate Middleton After 5 Weeks

LONDON—Barely a month after marrying 29-year-old Kate Middleton in a royal wedding ceremony watched by an estimated 2 billion people worldwide, Prince William announced Tuesday that he and Middleton have divorced and that the entire marriage was "a tremendous mistake in every possible regard." "I really don't know what I was thinking—we're a terrible match, I don't love her and never have, and, to be honest, I never really had any interest in being married in the first place," announced the now unattached Prince William to a dead-silent British press corps. "People thought our wedding was some sort of fairy tale, but I assure you it was all just some ghastly ceremonial farce that got out of hand. I'm just relieved it's over, frankly. And I'm glad I'll never have to see that awful woman again." Prince William then told the assembled reporters, "Well, see you all later," smiled, and walked back into Buckingham Palace.



LAGI PANAS DARIPADA MINYAK & LETRIK NAIK NIH!tapi rasa tipu je nih...x kan la kut kan...kite tunggu berita mlm ni atau esok...


SINI (http://www.theonion.com/articles/prince-william-divorces-kate-middleton-after-5-wee,20648/)



Wednesday, June 01, 2011

macam aweklah





cik annur : mama, adik rasa gambar ni adik macam awek la 
mama : iye ke ? uwekkkkkkkkkkkkk  ( tgn di dada, mata ke atas )


mmg comey cam awek pun.... adiklah paling cantik manis dimata mama & ayah  :) mama luv u adik!

makaseh cik azie :)

Related Posts with Thumbnails