Followers

Monday, May 30, 2011

show me the money


as salam semua :)

rabu lepas, 25/05/2011 saya & kawan2 opis berpeluang menghadiri seminar tajaan daripada MPH Bookstores yang bertajuk SHOW ME THE MONEY : THE BUSINESS IMPACT OF SOCIAL NETWORKING, PJ Hilton Hotel yg telah disampaikan oleh Guy Clapperton. dlm seminar ini beliau menerangkan bagaimana social media membantu mempromosikan business/product mereka dgn menggunakan FB, Twitter, Blog & etc.



 katanya networking tp xde maknanya...tetaplah nak dok semeja ngan kawan2 opis....hahahaha, nasib baik GM kami dok meja lain..kalau tidak semua pakat membisu je bila beliau ada sama :P segan wehh .... 

kt sinilah saya dpt merasa macaroon yg org dok heboh tu...tp ada satu perisa je pun..blasah, janji merasa, nak beli x pernah nampak pun kt mana jualnya..dah ada depan mata, apa lagi keterujaan ler....nampak x atas meja tu...hehehe amik 2 ketul... manislah...




 ok itu jer... sekian.



2 comments:

Nandre The Legend said...

apa kesan ilmu networking kat hangpa semua? hehe

Anonymous said...

x brape berkesan sbb makanan lagi sodap! hehehe..

kumpulan jambu

Related Posts with Thumbnails