Followers

Monday, May 23, 2011

sejuk sejuk sejuk


as salam semua  :)

penyakit M kembali menyerang..ingat time cuti sem ni bleh la rajin nak menulis cam dulu2...tp umm hampeh gak..  walaupun dah nak basi nak gak cerita...hahaha... ini cerita mggu lepas... selasa wesak, senin tu saya mmg dah apply cuti pasal mak tok annur nak blk raub... x de sapa nak jaga annur... xpelah bleh rehat2 kt rumah...sekali saya demam plak..dan.senin tu annur sekolah, ada sambutan hari guru kt sekolah dia..cerita tu kite cerita esok atau lusa bgantung kepada ahap kerajinan saya ye.


syok sggh rasanya pasal terus cuti 4 hari..sabtu, ahad, isnin & selasa....hehe sabtu tu en abu keja...saya n annur buat mcm2 xtvt, lap2 habuk suma..kemas rumah...tghari en abu blk..mkn2 tido2, bgn tido dah ptg... pastu tetiba tingggggggggggggggggg jom p genting! hahaha lepak2 nak rasa sejuk jer...bukan nak main pun.. en abu setuju ! annur bukan main suka ...asyik ckp nak p tempat sejuk...mandi2 suma siap2..kul 6.15 ptg  kuar rumah..zasss ke domino's dulu..perkena pizza, annur dah bape hari dok sebut nak mkn pizza, kebetulan ayah dia xde mggu sblm tu, ayah ke sarawak , jumaat tu baru blk sini, mmg cantik la kan...km mkn2 ada lbh bw naik atas.... sampai atas dkt kol 9 dah... km slow2 je naik ke atas tu,...bukan nak kejar apa.. lg pun nak test en alza tu...hehehe ari tu test p CH ni ke GH plak...

mula2 lepak2 kt luar..wuyoo sejuk, syok...dlm 15 min hujan renyai...moh ler msk dlm...tgk game apa yg ada...hehe 

byk gak km main game..oo skrg kbykkan menan dpt kupon/tiket jer eh....lama dah x naik GH ni en abu beli kad yg bernilai rm50, puas main...hehe main tembak2 ler paling best...en abu menembak..tepat semua kena, dpt ler anak ptg yg annur pegang tu bleh thn besarnya...en. BEE nama dia...hehe hebat owh , tp x sempat nak amik gambo...sowilah ye en abu, kite nak kena tgk anak..anak awak bukan reti dok diam bg sokongan ke hapa...haha pastu dpt kupon popcorn besar punya, oklah..klu nak beli rm6 tu....


lepas main2 game suma kite akan dpt tiket/kupon ni.. ada disediakan 6 buah mesin mkn tiket2 ni.... so p la tukar... dah dpt nilai, dia print cam resit ni..kite kena p kaunter penebusan hadiah...hahaha km x reti main...so ada la nilai lbh kurang 300++ kut... dpt ler tukar brg kecik2.... ada org depan km tiket dia je dah dekat 6000 ...bygkan bape byk dia main + habes duit...huhuhu




puas main, km lepak semula kt luar masa ni dah dkt kol 11mlm.... lepak2 cik annur siap baring, sambung mkn pizza sket..posing2 amik gambo..km pun blk... sampai rumah kol 12.30mlm... hehe puas hati dpt sejuk2 kt atas ni.... esoknya saya start demam.... huhu  tu yg lemau sepanjang mggu lepas... 





*psstt  ciklinn aku melaram ngan tudung yg ko jahit tu..hehehe en abu kata lawa... pasni bleh beli lagi..



autopublish

2 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah2 bestnya pi Genting Highland nak pi lagik la rasanya

yong ibu chem said...

ha..aku perasan dgn baju maryam tu heheheeee sama lah :)

Related Posts with Thumbnails