Followers

Tuesday, May 03, 2011

feel good .....


as salam semua :)

yeahhh rasa lega sgt2 pasal last asgmnt utk sem ni ( klu tak direject oleh lecturerlahkan ) sudah saya letak didalam kotak dpn pintu beliau iaitu Pak RAY ! ( lecturer paling sempoi bila berlawak ) yiehaaaaaaaaaaaa lega, dah buleh tido lena malam pasni pasal x yah fikir asgmnt... erkk tp terfikir plak result nanti camnelah gamaknya.... x kisahlah janji saya dah cuba yg terbaik dari ladang. udah ler bos besaq pesan tadi, bila result keluar nanti x kira cemerlang atau tidak kena beritahu dia :) ah sudahhhh camne ni? bossss, jgn suh saya buat copy result sudeyyyy, saya malu ye! .... oklah good nite semua ! i feel good tonight ! tetiba jer ewahhhhhhhhhhhh







1 comment:

Hantu Kubur said...

fuyo, dah antar assignment rupanya. apa lagi, keluaq result, kena bagitau kawan-kawan la... atau kawan-kawan nanti tanya result macam mana..

apa yang penting, result part 1, kena tinggi la...

Related Posts with Thumbnails