Followers

Wednesday, April 13, 2011

Wordless Wednesday



salam semua ...

antara koleksi rantai kunci yg saya beli ada gak yg suami & kawan2 kasi ...ada byk lagi tapi tatau mana saya letak...hahaha ni yg ada kt opis je la... ada la dlm 30 ketui nih....  pasni klu btambah lagi celah mana plak nak saya sangkutkan? hek hek hek


5 comments:

ZanaNordin said...

bykkkk tu....
aku nie bab2 mengumpul bukan bidang aku ler sue..kadang2 tu ada pegawai2 aku pergi memana bagi FM ker, keychain ker...aku main simpan dlm laci jerrrrr

Anamarza said...

Rajin kumpul keychain ya

btw salam perkenalan

Coretan Terkini: Hari-hari kena goda..bleh tahan ker?

Tie-Ibu wawanisolehah said...

wah bagus tul ko sue..aku keychain main sangkut kat kunci yer..pastu bila buruk tukar lain hehe

the legend said...

Anamarza,

Welcome to the club of paradise..

keychain, car sticker, fridge magnet dan lain-lain merupakan satu item yang dijadikan sebagai collectors items.

Ada jugak org suka kumpui tudung tin, tudung botoi, sapu tangan, mafla, jam tangan, poskad, setem (Setem ada nilai, wajib disimpan)

and ada org yang suka beli emas... Dinar Perak, Dinar Qlate dsb.

aku pon suka lekat magnet kat peti aih dan car sticker kat bilek aku nie... Tie pon aku suka kumpui...

- administrator

Alysa Milano said...

Zana,

Betui la macam hang cakap tu, tak semua org suka akan hobi sebegini, depa akan simpan ja dalam beg atau kotak kat rumah, senang nak organise.

Nanti kalau sangkut kat dinding, nanti anak dok panjat pastu dia tarik plak...

satu lagi, aku suka kumpui BIsness card orang. Setakat nie aku dah ada 9 bisness card holders tu... heheh senang nak cari contact dan mintak bantuan.

kumpui gambaq The Beatles pon merupakan hobi aku...

Related Posts with Thumbnails