Followers

Thursday, April 14, 2011

tik tok tik tok




salam semua :)

lagi beberapa hari cik annur akan berusia 5 tahun!... so ini adalah xtvt km anak beranak ( mama, annur & mak tok ) mlm td....

ayah p o/s lagi mggu ni( kali ni dekat je ke JB last week ke Bali, Indon ) mama pun bz ngan kelas + asgmnt ni pun  gagahkan diri gak lepas blk kelas mlm td buat goodies utk dia bw ke tadika isnin nanti....pasal apa buat mlm td? pasal mlm ni nak study + buat asgmnt... esok mlm kelas, blk kelas nak kena baca buku/nota sabtu nanti pg & ptg saya ada final test utk 2 subjek! rasa nak pengsan pasal blum baca apa pun... oksigen oksigen helppppppppppppppppp.... harap saya berjaya mengharungi semua ini . Amin.


 bakal besday gurl kena buat sendiri goodies utk kawan2 tadika... hehehehe gudgurl nih! taun lepas pun dia buat sendiri gak..hek hek hek annur buh 2 benda, mak tok buh 2 benda...mama tukang lekatkan pastu tulis nama dia kt brown paper nih.... jadilah kerja-keras-tangan kami


 tadaaaaaaaaaaaa dah siap! buat 75 jer... ni utk kawan2 tadika, cikgu + anak2 yg dok nursery kt tadika tu gak... kek ahad baru beli... dia nak kek barbie la plak...minta2 kt kedai subang perdana dah ada yg siap ..ari tu p ada je kek barbie... x sempat dah nak tempah2 kek nih... hadoi panik okeh !








3 comments:

ZanaNordin said...

alololo
mmg gudgirl ler annur
pandai anak mama tolong erk.....

uish....pack giler xtvt ko sue...
takpe...
bersusah-susah dahulu
bersenang-senang kemudian

usop wheelcha said...

ya, kopak-kopak...jangan riso yong, itu semue perjalanan hidup yang ade anak pompuan.. hehehehee

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Rajin Annur tlg Mama..kalo ank aku xleh sue lg banyak masuk mulut dr masuk lam paperbag hha

Related Posts with Thumbnails