Followers

Tuesday, April 19, 2011

peristiwa 17/04/2011



as salam


peristiwa 17/04/2011 kol 8 mlm. sebab apa mlm? pg tu sampai ptg mama cik annur bertapa @ PNM gigih nak cari bahan siapkan asgmnt ngan adik2 sekelas, asgmnt Pak Ray ler ni..adoi la...jenuh, sampai hari ni blum siap lagi... cik annur + ayah dtg jemput terus zass ke mall tpilih nak cari hadiah besday gurl... huhu penat sggh...sampai umah koi 7 mlm ...mandi + solat semua terus je suh annur ptg kek. beli kek kecik je pun...janji ada..hehe pasal esoknya ( senin) nak buat kt tadika plak.... kt tadika pun sama main pilih jer kek janji kek ada gambo barbie + pink kaler..tiap2 taun pun sama, kek kompom kaler pink

acu apa ni..amik gambo gegar..camne nak beli dslr nih? *wink
paling aku x puas hati awat aku nampak gemok? why? why?



cik annur with mak tok & acu :)


ok babai...nanti bila free nak cerita sambutan besday annur @ tadika plak...
mama annur nak p kelas plak ni...ada final test ini mlm...bye











































4 comments:

aNJe a.k.a MaMa_Balqis said...

wah bukan main tersenyum lagik annur, tak pe kecik janji ada kan, kita pun wat simple2 je ari tu...

haswida abu bakar said...

happy besday..Annur.....Cik long pun nak potong kek jugak...

dato abu bakar baginda said...

tahniah kepada anak abu dan SMT.

selamat berhari jadi dan selamat menjadi insan yang berjasa kepada nusa dan bangsa.

mar!ahaf!z said...

happy belated bday annur.. anak dara nii cantik tshirt :)

Related Posts with Thumbnails