Followers

Monday, March 28, 2011

hahahaha

salam semua,

saya kt kelas prof norma, tgh tggu dia masuk ni..lewat plak dia hari ni...
ada kisah lawak lol lol lol dah nak habes sem ni.. saya still salah masuk kelas hahaha pusing2 1 level ni dok fikir manalah kelas haku.... adoi la... siap tggu dpn kelas org...keh keh keh last2 x sedap hati terus kol kawan kelas tanya tang mana kelas kite? hahaha hurmmm kena mkn minyak ikan ni utk tambah daya ingatan...parah gak camni... 

5 comments:

R F Stainer said...

marilah makan kismis minda Tok Guru,

Kismis ini telah dibacakan Ayat-Ayat Al-Quran dan didoakan oleh Ustaz dan
Para pelajar Maahad Tahfiz Nikmatillah Pulau Melaka, Kelantan.

Jadikan amalan memakan kismis setiap pagi untuk kecerdasan minda,
menguatkan daya ingatan dan sebagai persediaan menghadapi peperiksaan.

Sesuai digunakan untuk meningkatkan kecerdasan Otak dan Minda
Sesuai untuk yang menuntut ilmu
Sesuai untuk mereka yang belajar menghafaz Al-Quran
Sesuai untuk mereka yang belajar menghafaz Hadith.
Sesuai untuk Para Hafiz dan Hafizah

Khasiat dan Faedah
Menghilangkan Penyakit Lupa
Menguatkan daya ingatan
Mencerdaskan minda
Membersihkan hati
Mencerahkan mata
Menghilangkan balgham

Cara Guna:
Kanak-kanak : 5-7 biji
Dewasa : 7-11 biji
Hafiz & Hafizah : 21 biji

Makan pada waktu sebelum makan.
Dinasihatkan jangan memakan makanan masam, jeruk, epal masam dan kepala ikan.

Harga 250gm
RM10.00 (S/M)
RM12.00 (S/S)

"Sesiapa yang ingin menghafal hadith hendaklah ia kerap memakan
anggur kering"
Imam Az-Zuhdi

George Harrison said...

Kismis Minda HPA:

Khasiat dan Kegunaan Kismis:

1. Melindungi hati.
2. Memperbaiki sirkulasi (termasuk bagi kondisi seperti varicose veins, bengkak, lebam (bruise) dan kabur pandangan).
3. Melawaskan pembuangan air besar.
4. Memperbaiki tone dan keanjalan kulit
5. Membantu pelajar meningkatkan memori dan hafalan (tradisi perubatan Islam).
6. Melawan bakteria mulut (oral bacteria) yang menyebabkan pereputan gigi.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 10
Sabah & Sarawak: RM 12

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 8
Sabah & Sarawak: RM 10

Nilai Mata (NM): 3

ZanaNordin said...

ha ha ha ha
kalau awal tu boleh gark di maafkan
nie dah abis sem ko leh lupa kelas...adeh sue

tp aku pun dulu2 masa belajar
penah gark kena camnie ko..
nak2 bila kelas tukar....
haru jerrr

onniesham said...

cemana leh x igt ni. sib baik ada kwn bitau.

dr klon said...

suhana ni seorang blogger, dia sedang pikior apa benda nak update kat blog dia sehinggakan dia lupa dimanakah kelas dia? heheheee

Related Posts with Thumbnails