Followers

Monday, March 07, 2011

cermin mata pecah






x pasal2 RMku melayang.... petang ni bleh dapat!  apasal mahal benar rega spek mata skrg ni.... sob sob sob nanti dah dpt saya tayang okeh :) hahaha




7 comments:

Cik Nurul Pinky said...

memang mahal sekarang ni kak..papa nurul buat pun harga mak datuk tercekik leherku hahaha

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sekarang spek mmg mahal2 sue. kalau tak de Rm500 mmg tak sah

Ghumaisha said...

ASKUM BLOGGER...ALREADY FOLLOW UR BLOG..JOM JD BLOG FOLLOWER DAN KLIK LIKE FB FANPAGE GHUMAISHA UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TUDUNG2 YG TERKINI DIPARASAN..TQ

Zana_MamaBatrice said...

spec baru ler nie yerk
tahu2 jer kan tuan dia byk $$$ ha ha ha...

berapa sue ko buat? aku nyer spec buat murah2 jer....rm200 jer ko...spec dulu mahal berganda2 dari sekarang...tp tak tahan lama gark...

biasalah sue..sekarang nie, sume barang mahal..

eheem.....udah bau kedai belum nie?

mar!ahaf!z said...

nak tgk spek baru!
aku rasa kau ni juara tetiap tahun tukar spek.. hehehe..
yg penting u will look new and fab each year!

Leen said...

buat lasik je senang sue! akak dah 3 thn dah selamat $$$... merdeka taw..!

Syasmeen said...

Sue: psl pertanyaan tarikh semakan daftar murid darjah 1, 2013

Pendaftaran
(1 Mac - 30 April 2011)

Perakuan
(14 Hari Selepas Pendaftaran) Tarikh :

Sekolah Ditempatkan
(Selepas 16 Julai 2011)

Pengesahan
(01 ~ 30 Ogos 2011 ) Tarikh :

Rayuan Sekolah Sekiranya Ada
(1 - 15 Oktober 2011) Tarikh
Sekolah Rayu
Keputusan Rayuan
(7 November 2011) Sekolah Ditempatkan
Pendaftaran Murid Tahun 1 Kemasukan 2012
(29 Disember 2011) Tarikh :
Pendaftaran Murid Tahun 1 2013 Akan dimaklumkan kemudian

Related Posts with Thumbnails