Followers

Thursday, February 17, 2011

teruja dgn daun selasih




tadikan ada Round Table Discussion on " The Code of Publis Governance @ PLF pastu bila ada event kompomlah ada makan2..keh keh keh...pagi ada nasi lemak AA... mmg kampeni dia yg msk nasi lemak AA tu... sedap kan? tak yah terbang pun bleh mkn kt PLF... 
hek hek hek berlagak sket...

sebenarnya bukan nak cerita nasi lemak tu..nak cerita time lunch plak... lauk biasa2 je..ada gulai lemak daging salai, sayur campur, ayam goreng berempah pastu ada ulaman + sambal belacan... dlm byk2 ulam tu ada daun selasih/basil niza yg bgtau... apa lg teruja la nak amik...bukan nak mkn tp nak letak dlm masakan lain.. keh keh keh... dia amik 2 saya amik dua.. alah pucuk dia je xde la byk sgt... saya nak guna dlm masakan apa pun tatau lagi nih...


teruja pasal selalu tgk dlm AFC @ 703 depa masak letak daun basil... niza kt shedap masakan nanti.. wahh bleh la berangan jadi tukang masak pasni gara2 daun selasih free! 



korang klu nak tau camne rupa daun selasih ni & sedikit info mengenai daun ni sila KLIK sini saya "sgtlah rajin" nak copy paste ...miahahaha 

3 comments:

nifalnin... said...

hahahahahah...
ko try la nanti... sebab daun selasih ni kasik wangi ko nye masakan... itu la rahsia tukang masak... aku pun tau sebab ade sorg brader tukang masak tu bgtau aku... tp dia masak memang sedap... tomyam dia masak super kaw punyer.... hahahahah.....

amien7 said...

entry utk harini:

suhana - daun selasih
nandre - daun bambu

dah kena daaahhhh....

Qaseh said...

xtau la daun selasih boleh buat masakan..nak cuba la nnt.

Related Posts with Thumbnails