Followers

Monday, February 21, 2011

pesan beliau kepada isterinya

pesanan suami kepada isterinya ialah : " mama, ngaji elok-elok ye !"

ucapan isteri kepada suami beliau ialah : terima kasih en. Abu , saya akan belajar baik-baik dan cuba dptkan keputusan yang cemerlang :)  
 
 
 

budak comot yg sudi menjadi model mama. ayah belikan dia mp4 pink kaler ( mama kasi idea kat ayah yg mp4 tu kite buat as hadiah besday supaya tak yah belikan dia hadiah bulan 4 ni, hehe tp anak bertuah tu dgrla plak idea mama dia siap kata nak gak hadiah besday nanti... miahahaha)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
autopublish : try test mini hp oklah cuma rasa kecik la plak... dah biasa tgk screen besar camni lah 

2 comments:

Seri Nuang Shah Alam said...

fuyo, hebatlah depa nie....

syoknya.. dapat printer jugak.

yong ibu chem said...

ingat pesanan tu. hehehe

Related Posts with Thumbnails