Followers

Tuesday, February 01, 2011

Permulaannya adalah Mengetahui

" Segala perkara dalam kehidupan kamu dan di sekeliling kamu dipengaruhi Hukum Tarikan. Hukum ini adalah asas bagi semua perkara yang wujud dalam pengalaman kamu. Kesedaran mengenai Hukum Tarikan dan memahami bagaimana ia berfungsi begitu penting bagi kita, supaya kita dapat hidup bahagia menjalani kehidupan dengan arah tuju sebenarnya."
( Esther dan Jerry Hicks, penulis Law of Attraction : The Basics of The Teaching of Abraham)



saya tengah baca buku QURANIC LAW OF ATTRACTION pinjam daripada kawan opis :) tajuk omputih tp tulisan dlm buku ni adalah menggunakan bahasa melayu...hehe lg mudah faham bab2 agama ni ;)
saya cuti hari ni.. maklumlah kerja kt pjaya... esok pun cuti gak pasai library sini katup... insya-Allah mlm esok km sekeluarga balik kedah! doakan perjalanan pergi dan kembali kami selamat dari segala bahaya ... blog ni maybe bercuti panjang mcm tuan dia gak arrr...hihihi klu ai rajin sesambil buat asgmt ai hapdet la yeh!

 ok tata... tak sabar nak jemput maryam kt tadika sat lg....

1 comment:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

pengalaman adalah guru yang terbaik buat kita..

and....have as safe journey sue..
moga selamat pergi dan balik

Related Posts with Thumbnails