Followers

Monday, February 28, 2011

buat kerja sekolah



salam semua :) 

lama tak cerita mengenai budak ni kan? hehe al-hamdulillah annur iman syahirah sihat, semakin byk "kenapa" dia, selera makan macam biasa ok je cuma badan tak besar2...huhu tak bleh buat apa... janji dia sihat sudahlah.... amin. 

ini adalah gambar yg sempat saya amik pada hari rabu lastweek, rabu lepas saya terpaksa EL pasal keta tak bleh start. sebenarnya blk dr kelas selasa mlm mmg dah x bleh start, mujurlah ada kwn kelas tggu sat sementara ayin ( suami pengasuh lama annur) dtg nak jumping kereta. rasanya cik viva majuk pasal dok ckp pasal keta lain dlm dia nih! keh keh keh...

selama ni mak tok dok cerita, tiap kali annur ada kerja sekolah dia msk rumah je buka baju semua terus buat kerja sekolah. lol lol rasa cam iye ke? pasal sebelum ni bukan main payah lg nak suh dia siapkan kerja sekolah...maybe penat kt taska dok melompat je kerja nya lol lol  jenuh nak ngajo klu ada kerja sekolah sekali mmg betul daaaaa! dia terus siapkan kerja sekolah! alasan dia ialah supaya ptg & mlm nanti bleh main ... bagus2 harap2 rajin dia ni sampai bila2. amin. 

bukan main sengih dia bila dah siap buat kerja sekolah. senang je pasal taun lepas kerja sekolah dia lagi susah... hahaha dlm 10 minit siap semua termasuk warnakan ... 4, 5 & 6


 tarraaaaaaaaaa oklah...makin lawa tulisan dia :) senang hati bila annur suka p tadika baru ni... nak bangun pagi pun senang... takde nangis2 macam dulu2..maybe dia semakin besar .... dah pandai bergaul.

lg satu jgn la nak tolong dia buat apa2, nak tolong padam ka - nanti dia akan sound kami pasal cikgu dah pesan " jangan bagi mama & ayah tolong tulis, ajar tak pe, kamu kena buat sendiri kerja sekolah " kata annur... eleh eksen mama nak tolong padam jek!


  
autopublish

2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

same laa cam anak aku sue...suke berlenggeng tak pakai baju kat umah heheehehe...

rajinnye maryam...bagus2...good gurl!!~

mar!ahaf!z said...

cantik nye tulisan maryam..

Related Posts with Thumbnails