Followers

Tuesday, January 18, 2011

tiap-tiap hari buat perangai macam nih


salam semua :) 

apa khabar hari ni? hehehe saya sihat... tinggal batuk je kadang2 menyerang...ubat dah bape botol dah selamat masuk dlm perut... last2 lantak la situ tak kuasa dah

hari ni saya nak cerita perihal maryam sejak mama dia p "school" la ni tiap2 malam  bila mama dia balik dari "school" dia mesti nak minta dukung... hadoi la bayangkan x camne? dah la penat2 baru sampai rumah... kdg2 time ada kelas malam kol 10 ++ baru sampai rumah.. dia plak nak bdukung... dgn tudung tak buka lagi baru letak beg terus dia kata " mama, dukung adik masuk bilik sama mama..." kdg2 rasa nak marah tapi byk kali gak asyik tergelak pasal dia pandai menjawab... bila saya kata, ala mama penat la sayang..nantilah kasi mama makan, mandi dulu.... nak tau apa maryam ckp? dukung sekarang gakkkk, dukung, dukung, dukung.. selamber je dia ckp... cam budak notti tu.... hehehe geram, marah + penat tapi terpaksa dukung gak dia pasai nak tebus masa dgn dia... dah la sehari bape jam je dpt bersama dia... kol 11 mlm dia dah kena tido... so layan kan je la....

adik oh adik mama sayang adik sangat2 :)

budak ni feeling artis bila rambut dia ditiup angin kipas...lol lol lol


autopublish

4 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

eh baju maryam tu sama cam baju balqis la, kita beli kat tesco ..hu..hu..peel anak2 macam2 ragam ada kan

☆ lieya latif ☆ said...

biase la tu sue....die nak manje2 laa tu ngan ibunye heheheeh....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

dia nak perhatian tu sue.. ialah sari suntuk tak de dengan dia, tu yang nampak muka sue jer terus nak dukung..

MamaBatrice said...

alahai sue
dia rindu kat mama dia tu sue
tu pasal dia buat peel camtu..
tp mmg arr....cam nak tercabut pinggang rasanya kan sue....
aku mmg tak larat nak dukung batrice now...kadang2 kalau keluar jalan2....dia minta dukung..aku suruh papa dia dukung jer...tak pun kalau masuk shopping mall tu....dia sendiri masuk dlm trolley tu sue..

Related Posts with Thumbnails