Followers

Tuesday, January 11, 2011

salah saiz

salam & selamat pagi semua :)

ini adalah pakaian seragam + tudung annur iman syahirah ...bukan main seronok semlm bila sampai rumah anak bgtau dah dpt baju sekolah... sekali salah saiz la plak! potong terus tau! ari tu masa daftar dah minta dan tulis dlm form bgtau nak saiz XS ...sekali dpt saiz M betapa bykkkkkkkkk beza tu... ni dah macam saiz utk budak darjah 1. so nampaknya maryam x de uniform lagi la minggu ni kena tunggu saiz baju sebenar dia sampai... minta2 ada la kawan dia pun xde baju lagi...hahaha takde la dia sorang je nampak lain... 

uniform tadika maryam ada 2 jenis...ada yg jenis gaun paras lutut tu dan yg mcm maryam bawa balk semlm ( gaun labuh sampai buku lali + tudung... yg ini utk pakai dihari jumaat pasal ada latihan amali solat + mengaji... tapi klu nak pakai hari2 unifrom yg ini pun boleh...  cute je mcm misi plak haku tgk.. siap ada line bagai kt awning tudung.. lol lol lol







6 comments:

Tie-Ibu wawanisolehah said...

weh sue buh la gambo maryam dgn uniformnya..mesti cun sebab maryam kan putih, pakai plak merah hehe

MrS. F!zA said...

cantik la kaler uniform tu merah putih.. tp tersalah size la plk ye..

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

ZanaNordin said...

alamak...
camner boleh salah size tu
kemain jauh larinya dari xs ke M

sue, tepek arr gambar maryam ngan full uniform nie sue...sure comel giler dia

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

-SharleenZawawi- said...

sure cute maryam pakai uniform... takpe nanti dpt saiz leh posing2 kan kan kan...

Related Posts with Thumbnails