Followers

Friday, January 14, 2011

Nasi Goreng Antarabangsa


nasi goreng antarabangsa (RM5) yg sedap sgt ni boleh didapati di gerai makan @ kandang UiTM Puncak Perdana ( saya tatau pasai apa budak2 uitm panggil tempat tu kandang)  

sedap sgt sampai bila tgk gambar ni terasa-rasa ditekak.... tetiba lapar balik huhuhu bila la bleh makan lagi ni... mlm ni kelas Pak Ray sure kelas abeh lambat punya  cam mggu lepas dia stop pun pasal dia dah lambat nak ke disko katanya hahaha sila jgn percaya lecturer saya mmg gila2 sket...suka2 hati dia je nak bercakap tp sgt enjoy kelas dia asyik gelak je...yg tensi tu dia buat lawak tp dia x gelak..so km serba-salah nak gelak.... keh keh keh 

... indahnya bergelar pelajar eh! tetiba jek :P hihihihi



7 comments:

abbyRahim said...

k.su....mmg pnggl kandang...sbb kedai2 kt tepi 2 cm ghupe kandang kuder...he3....
rindu lak nk p sn....mlm2 meriah jer...

nurin jazlin said...

"... indahnya bergelah pelajar eh! tetiba jek :P hihihihi"

salah ejaan ni wahai suhana.

abby rahim tu awek kuantan kan?

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sueeeee...ko buat aku rindu dgn suasane kat uitm tauuuuuu.....aku dulu biase mkn kat seksyen 2 tu.....ABC die mmg sedap n mantop wei......

betul tu sue, tingat zaman2 u dulu...mmg best...tak best time nak exam jek ahahahaahah

Hirda Ibrahim said...

ko kat puncak perdana rupanya. shahnun kerja kat puncak alam, dia kata food kat puncak alam pun not bad.

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah ni betul2 nampak sedap ni.. harga pun leh tahan gak kan..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah ni betul2 nampak sedap ni.. harga pun leh tahan gak kan..

onniesham said...

ni yg buat aku lapar nihhhhh...menciii

Related Posts with Thumbnails