Followers

Wednesday, January 26, 2011

terasa ! ------------> buat-buat lupa



Sukacita dimaklumkan bahawa PTPTN akan menganjurkan Forum Perdana “Buat-Buat Lupa” yang akan disiarkan secara langsung pada 27 Januari 2011, jam 10.00 malam di TV1.


alamak haku terasalah! mihahahaha


8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

hahahaahaha...kenape aku pun terase ni hahahaahah....tapi skrang ni aku dah displin sikit sue, byr gak tiap2 bulan.....bile laa nak jumpe duit sekelepuk...leh settle ptptn ni huhuhu....

ehcite pasal ujrah tu, rupenye tu untung kat dieorg jugak kan...ces betol lah!~

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

heheh mujur akak dah abis bayar.. kurang la TERASA tu kan. hehehe

Jasfyra said...

alamak!! terasa gak..hahaha

MamaBatrice said...

uihs....sentap ok
ala..bukan buat2 lupa...tp kadang2 terlupa jer...
he he he

betul arr lieya.....ujrah tu lebih menguntungkan PTPTN....kita rugi ler..ko dah tukar ke ujrah ke lieya?

Nandre The Legend said...

aku tak tukaq lagi, walaupon aku dah apply dan dapat offer tu...

tadi nie kat shah alam, aku bari pi bayaq kat bank islam depan blue wave, bukan apa-apa alang-alang dah ada kat shah alam tu, ada urusan sikit, teruih pi bayaq je la...

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

terasa mak..
berazam dalam hati takkan bagi chance kat JR amik PTPTN biler dorang akan dtg..simpan duit.asb..insurans..

Jannah dah 19.6 kg..dia memang pemakan..mee honn satu pinggan leh habis...Rizqi jer cekeding..maintan..

en_me said...

melayu mudah luper kanns.. ahaks

Nandre The Legend said...

kalau ada SSPN pon bagus jugak, buleh buat pengecualian cukai pendapatan...

benda nie kena istiqamah ja, bayaq ja tetiap bulan siket-siket, tak banyak takpa, asalkan bayaq ja...

bila ptptn tgk ada duit mengaler masok dalam akaun dia, dari rekod kita, maka dia pon tak mau cakap apa dah la... duit masuk...

macam aku, aku bayaq sikit ja, tak ikut pon dalam perjanjian kena bayaq sekian-sekian...

Insurans untuk anak pon memang kena ada, aku pon dah start takaful untok anak aku..

tapi SSPN tu kena ada...

Related Posts with Thumbnails